Reacţii INCREDIBILE în presa internaţională după ce SIMONA HALEP a ratat finala la US OPEN

Simona Halep a pierdut fără drept de apel semifinala cu Flavia Pennetta, scor 1-6, 3-6, eveniment care a luat prin surprindere presa internaţională.

11 sept. 2015, 20:02
Reacţii INCREDIBILE în presa internaţională după ce SIMONA HALEP a ratat finala la US OPEN

Iata principalele comentarii după ce Simona Halep a ratat finala la US Open 2015:

BBC: Pennetta a pedepsit-o pe saraca Halep! Clasamentul sugera ca Halep ar fi trebuit sa joace o finala cu Serena, dar numarul doi mondial a fost de nerecunoscut. Amanarea meciului programat joi nu a improspatat-o pe romanca, iar Pennetta a parut mult mai in forma.

CITEŞTE ŞI Simona Halep, REACŢIE ŞOCANTĂ după ce a ratat finala la US OPEN 2015

Tennis World USA: Flavia Pennetta a demolat-o pe Simona Halep si a ajuns in finala! Flavia a jucat un tenis facinant si a umilit-o pe ocupanta locului doi WTA. Halep nu a fost ea insasi, a comis multe greseli nefortate si i-a dat practic meciul italiencei.

Sports Illustrated: Pennetta a rapus-o pe Halep si avanseaza in finala US Open! Simona a avut un singur moment bun, in startul setului secnud, cand a castigat trei game-uri consecutive si a parut ca-si regaseste jocul.

Ubitennis (Italia): Flavia Pennetta e in istorie! O nebunie de meci! Nu am vazut-o niciodata pe Pennetta jucand atat de bine! Si astazi a facut-o de la primul pana la ultimul punct!