Reacţii ironice ale bucureştenilor, după ce Nicuşor Dan a anunţat pe Facebook al patrulea tratament împotriva ţânţarilor

Primarul Nicuşor Dan anunţă că începe al patrulea tratament anti-ţânţari din oraşul Bucureşti. Operaţiunea se va desfăşura în special pe parcursul nopţii.

12 iul. 2021, 23:17
Reacţii ironice ale bucureştenilor, după ce Nicuşor Dan a anunţat pe Facebook al patrulea tratament împotriva ţânţarilor

Cetăţenii îl ironizează sau îl critică pe Nicuşor Dan pentru că tratamentele nu sunt eficiente. Primarul Capitalei spune că la acţiunea care va începe în noaptea de luni spre marţi vor participa 20 de utilaje.

„În această seară începe al patrulea tratament anti-ţânţari din acest sezon. Echipele vor interveni în toate sectoarele Bucureştiului, de la ora 10 seara şi până la 5 dimineaţa, cu circa 20 de utilaje zilnic. În paralel, continuă acţiunile de combatere a căpuşelor în toate parcurile şi pe spaţiile verzi din Capitală, în timpul zilei, dar şi acţiunile de deratizare – în subsolurile blocurilor şi ale instituţiilor publice, în reţelele de termoficare”, a anunţat primarul oraşului Bucureşti, Nicuşor Dan, pe Facebook.

Edilul şef le recomandă bucureştenilor să semnaleze locurile în care sunt multe insecte.

„Există un număr de telefon 0752.041.898 (Compania Municipală Eco Igienizare), unde bucureştenii pot semnala locurile în care e nevoie de intervenţie”, a precizat primarul Dan.

Ironii la adresa lui Nicuşor Dan pe Facebook: „Mulţumim! Al 4 val este cel mai periculos”

Anunţul de pe Facebook este însoţit de mai multe critici şi ironii ale bucureştenilor.

Unii îl critică pe primarul Nicuşor Dan deoarece precedentele acţiuni nu au fost eficiente. „Nu ştiu ce eficacitate au, pentru că sunt enorm de mulţi ţânţari şi nu numai, nu pot ataşa poze să vedeţi cum arată picioarele şi mâinile mele, nu există centimetru de piele neatins de ciupituri”, spune o bucureşteancă, care este completată de altă persoană: „Al 4 lea tratament? Au fost 3 deja şi tot e plin? E full tot Bucureştiul, nu contează dacă e zi sau noapte, e full de ţânţari.”

Alţii comentează postarea primarului în mod ironic: „Mulţumim! al 4 val este cel mai periculos.”

Citeşte şi: Profesorii, lăsaţi fără banii de concediu. Prof Corneliu Riegler: „Perspectiva e să ne plătească în fiecare lună nişte tranşe şi în concediu te descurci cum poţi” EXCLUSIV