Real Madrid a transferat un jucător de la Manchester City. Fotbalistul i-a părăsit pe „cetăţeni” din cauza lui Guardiola

Brahim Diaz (Manchester City) a semnat cu Real Madrid un contract pe şase ani şi jumătate. Jucătorul de 19 ani va efectua luni vizita medicală şi apoi va fi prezentat oficial la campioana Europei.

07 ian. 2019, 08:14
Real Madrid a transferat un jucător de la Manchester City. Fotbalistul i-a părăsit pe „cetăţeni” din cauza lui Guardiola

Real Madrid a confirmat oficial transferul mijlocaşului ofensiv, acceptând să plătească 15,5 milioane de lire, plus 5,5 milioane de euro sub formă de bonusuri. Daily Mail susţine că City va păstra şi 15% dintr-un viitor transfer. În plus, în contractul cu Real Madrid există o clauză conform căreia, dacă Diaz va fi vândut la Manchester United, Manchester City va primi 40% din suma de transfer.

Florentino Perez ar fi putut să semneze gratis cu jucătorul, deoarece acesta a intrat în ultimele şase luni de contract. Preşedintele Realului a preferat însă să plătească această sumă şi să îl aibă de acum la dispoziţie pe Diaz (dacă aştepta să fie declarat jucător liber de contract, Real putea să îl folosească abia din vară).

Brahim Diaz joacă la Manchester City de la vârsta de 14 ani, însă a refuzat să meargă mai departe cu echipa engleză, nemulțumit de faptului că nu i s-au acordat prea multe șanse la prima echipă din partea lui Pep Guardiola. În actualul sezon, Brahim Diaz nu a reușit să joace decât 4 meciuri pentru Manchester City. 3 în EFL Cup, în care a înscris două goluri și unul în Community Shield.