REAL MADRID – ATLETICO MADRID 3-0: Triplă Cristiano Ronaldo!

Real Madrid a învins Atletico Madrid, scor 3-0, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Ronaldo.

02 mai 2017, 16:17
REAL MADRID – ATLETICO MADRID 3-0: Triplă Cristiano Ronaldo!

Echipa spaniolă Real Madrid, deţinătoarea trofeului, a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia spaniolă Atletico Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Partida retur se va disputa la 10 mai. În prima manşă a celei de-a doua semfinale a Ligii Campionilor se vor întâlni echipa franceză AS Monaco şi formaţia italiană Juventus Torino. Partida va avea loc miercuri, de la ora 21.45, şi va fi transmisă de Pro TV şi Dolce Sport.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID 3-0

Min. 86: 3-0, GOOOOL acelaşi Ronaldo

Min. 73: GOOOOL Ronaldo, 2-0 pentru Real.

Min. 10: GOOOL Ronaldo, 1-0 pentru Real Madrid.

ECHIPELE DE START: 

REAL MADRID: Navas – Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo – Casemiro, Modrici, Kroos – Isco, Ronaldo, Benzema 

ATLETICO MADRID: Oblak – Savici, Lucas, Godin, Luis – Gabi, Saul, Koke, Carrasco – Griezmann, Gameiro

În 2014, Real a obținut al zecelea trofeu continental, în 2015 și-a eliminat rivala în sferturile de finală, iar în stagiunea trecută a obținut un nou trofeu în Liga Campionilor în fața lui Atletico.

„Ce s-a întâmplat în trecut nu mai contează. Nu ne mai putem gândi la ce s-a întâmplat, pentru că a trecut. A fost bine pentru noi că am învins-o pe Atletico, dar acum situația e complet diferită” , a declarat Zinedine Zidane.

Real Madrid va juca a șaptea semifinală la rând în Liga Campionilor, conduce detașat în clasamentul trofeelor și poate intra în istorie cu încă un record: singura echipă care câștigă trofeul două sezoane consecutive.

„Îmi imaginez o partidă în care ei vor începe foarte tare, cum fac de obicei pe teren propriu. Va fi o partidă strânsă, dar sper să putem profita de spațiile pe care fără îndoială ni le vor lăsa” , a spus Diego Simeone.

REAL MADRID – ATLETICO MADRID LIVE VIDEO ONLINE PRO TV. LIVE STREAMING DOLCE SPORTFundașul francez Lucas Hernandez a semnat un nou contract cu Atletico Madrid care îl va ține la club până în 2022. În vârstă de 21 de ani, Hernandez a fost titular în 20 de partide pentru Los Rojiblancos în acest sezon și a fost curtat de Manchester City și Barcelona, însă și-a exprimat încântarea de a semna un nou contract cu „clubul vieții mele”.

„De la începutul carierei în echipele de tineret, cariera lui a fost excelentă și s-a evidențiat pe toate planurile până când a ajuns în prima echipă, în 2015-2016. În acest sezon, fundașul stânga și-a continuat progresul excelent, jucând în 20 de partide. Este de asemenea un jucător de bază în echipa sub-21 ani a Naționalei Franței”, se arată într-un comunicat de presă remis de Atletico Madrid.

„Este un moment de bucurie pentru Atletico Madrid, pentru că Lucas este un jucător cu potențial enorm, bazat pe putere și viteză. Este impresionant de matur și foarte dedicat, jucând mereu la nivel înalt. Este o veste excelentă pentru noi”, a adăugat Jose Luis Perez Caminero, directorul sportiv al clubului ATLETICO MADRID.