REAL MADRID – BARCELONA. Meciul care valorează peste un miliard de euro

REAL MADRID - BACERLONA se va juca duminică seara, de la ora 22.00, în cadrul etapei a 29-a a campionatul Spaniei. Conform estimărilor, valoarea loturilor celor două grupări spaniole depăşeşte un miliard de euro.

23 mart. 2014, 14:10
REAL MADRID – BARCELONA. Meciul care valorează peste un miliard de euro

REAL MADRID – BACERLONA. Distanţa dintre Real Madrid şi FC Barcelona este de 4 puncte după 28 de etape, astfel că meciul care se joacă duminică seara, de la ora 22.00 (în direct la DigiSport), pe Santiago Bernabeu, va fi crucial, mai ales pentru catalani, care au şansa să se păstreze în plasa liderului.

Potrivit cotidianului spaniol AS, antrenorul Tata Martino va trimite în teren un trio ofensiv compus din Lionel Messi, Neymar şi Cesc Fabregas en attaque. Internaţionalul spaniol va evolua încă o dată în poziţia de fals număr 9, avându-l pe Messi în dreapta şi Neymar în stânga.

O adevărată pleiadă de vedete se va revărsa în această seară pe gazonul stadionului Santiago Bernabeu, valoarea totală a celor două loturi fiind, conform transfermarkt.com, de 1,15 miliarde euro. Catalanii stau mai bine din punct de vedere valoric, ei fiind estimaţi la 588,1 milioane euro, în timp ce madrilenii la 571,4 milioane.

Citeşte şi Neymar a fost vedeta El Clasico. Barcelona a învins pe Real Madrid cu 2-1 VIDEO