REAL MADRID – CHELSEA 1-1 în prima manşă din semifinalele CHAMPIONS LEAGUE

Real Madrid şi Chelsea au remizat, marţi, în turul semifinalelor Champions League. Manşa a doua va avea loc, miercuri, 5 mai 2021, la Londra, pe "Stamford Bridge".

27 apr. 2021, 23:51
REAL MADRID – CHELSEA 1-1 în prima manşă din semifinalele CHAMPIONS LEAGUE

REAL MADRID – CHELSEA 1-1 în prima manşă din semifinalele CHAMPIONS LEAGUE. Chelsea a început mai bine şi după două ocazii uriaşe a deschis scorul prin Pulisic. Madrilenii au revenit după reuşita de senzaţie a lui Benzema, care a fost appoi aproape de golul victoriei.

Real Madrid Chelsea 1-1! A marcat BENZEMA, în min. 29!

Real Madrid Chelsea 0-1! A marcat PULISIC, în min. 4!

Real Madrid Chelsea, echipele de start

Real Madrid

: Courtois – Militao, Varane, Nacho – Carvajal, Modric, Casemiro, Kroos, Marcelo – Benzema, Vinicius. Rezerve: Lunin, Altube, Arribas, Blanco, Rodrygo, Odriozola, Mariano, Isco, Hazard, Gutierrez. Antrenor: Zinedine Zidane

Chelsea: Mendy – Christensen, Th.Silva, Rudiger – Azpilicueta, Kante, Jorginho, Chilwell – Pulisic, Werner, Mount. Rezerve: Kepa, Caballero, T.Abraham, Alonso, Emerson, Gilmour, Giroud, Havertz, Hudson-Odoi, James, Ziyech, Zouma. Antrenor: Thomas Tuchel

REAL MADRID – CHELSEA în Champions League

Zinedine Zidane nu se poate baza în partida de azi pe căpitanul Sergio Ramos, încă accidentat. Aceasta este în continuare cea mai mare pierdere pentru „albi”, de la care mai lipsesc Lucas Vazquez, Mendy şi Valverde. Conform ultimelor informaţii, în banda stângă a defensivei nu va apărea Marcelo, ci Nacho, care este de meserie fundaş central. Chelsea are un singur jucător indisponibil pentru confruntarea din această seară – Mateo Kovacic. Locul său în primul 11 al londonezilor va fi luat de Kante, iar Chilwell va asigura banda stângă, după ce i-a luat faţa lui Marcos Alonso, unul dintre preferaţii lui Thomas Tuchel la începutul mandatului.

În timp ce londonezii nu au mai fost în postura de semifinaliști UCL din sezonul 2013-2014, Real Madrid a câștigat trei din ultimele cinci ediții ale Ligii Campionilor. Va fi doar a patra întâlnire directă în Cupele Europene pentru cele două echipe, Chelsea reușind două victorii în dauna madrilenilor, în timp ce al treilea meci s-a terminat la egalitate. Managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a declarat că nu se așteaptă la minuni din partea echipei sale, dar vrea ca jucătorii să aibă încredere în sine și „să fie ei înșiși”. Zinedine Zidane, pe de altă parte, a spus că „mai este o lună din actualul sezon și vom da tot ce putem. Prezentul este prezent. Chelsea își merită locul în semifinale, așa cum și noi îl merităm. Ei nu au nimic de pierdut”.