Real Madrid a cucerit SUPERCUPA EUROPEI: 3-2 după prelungiri cu FC Sevilla VIDEO

Real Madrid, deținătoarea Ligii Campionilor, a câștigat, marţi, Supercupa Europei, după ce a învins, în Norvegia, la Trondheim, pe FC Sevilla, deținătoarea Europa League, scor 3-2 după prelungiri.

09 aug. 2016, 21:26

Asensio a deschis scorul în minutul 21 cu o execuție de senzație de la 25 de metri. Fotbalistul madrilenilor a prins un șut superb care s-a dus direct la încheietura barelor. Vazquez a egalat cu patru minute înainte de finalul primei reprize cu un șut din interiorul careului la colțul lung. Casilla avea în față doi coechipieri și n-a putut vedea mingea. În minutul 72, Konoplyanka a executat perfect o lovitură de pedeapsă provocată de Sergio Ramos asupra lui Vitolo. În ultimul minut al prelungirilor, Sergio Ramos avea să se transforme în îngerul madrilenilor, după ce a marcat cu o lovitură de cap din 6 metri.

Meciul a intrat în prelungiri, iar Kolodziejczak a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 93 și a fost trimis la cabine. Rămași în 10 oameni, jucătorii Sevillei mai mult s-au apărat și au dat ocazia madrilenilor să se apropie mai mult de poartă. În ultimul minut al prelungirilor, Carvajal avea să fie omul care aduce Supercupa Europei în capitala Spaniei.

REAL MADRID – SEVILLA 3-2 VIDEO

Asensio 21, Ramos 90+3, Carvajal 119 / Vazquez 41, Konoplyanka 72p

Real Madrid: Casilla – Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo – Casemiro, Kovacic (Rodriguez 73), Isco (Modric, 66) – Asensio, Morata (Benzema, 62), Lucas Vázquez.

Sevilla: Rico – Pareja, Carrico (Rami 51), Kolodziejczak  – N’Zonzi, Iborra (Kranevitter 74), Kiyotake, Vazquez – Vittolo, Vietto (Konoplyanka, 67), Mariano.