Real Madrid, calificare dramatică şi controversată în semifinalele Ligii Campionilor. Gol din penalty, în minutul 7 al prelungirilor

Real Madrid a fost aproape de o mare ruşine în Liga Campionilor, fiind condusă pe teren propriu de juventus cu 0-3 până în al şaptelea minut al prelungirilor. Meciul se pregătea să intre în prelungiri, când un penalty dictat de arbitrul Michael Oliver a înclinat balanţa în favoarea spaniolilor.

11 apr. 2018, 16:48
Real Madrid, calificare dramatică şi controversată în semifinalele Ligii Campionilor. Gol din penalty, în minutul 7 al prelungirilor

REAL MADRID JUVENTUS LIVE ONLINE STREAM VIDEO TELEKOM SPORT 1-3 (C. Ronaldo – min. 90+7, din 11 metri/Mandzukic – min. 2 şi 37, Matuidi – min. 61). Scandal uriaş în prelungirile meciului de pe Bernabeu, care cu siguranţă se va prelungi săptămâni de-acum înainte. Protagonist a fost centralul Michael Oliver, care a arătat punctul cu var în prelungiri, la o intervenţie a lui Benatia, care încerca să joace mingea. Juve conducea cu 3-0 şi îşi vedea visele năruindu-se astfel că jucătorii săi au protestat vehement, în frunte cu Gianluigi Buffon.

În vâltoarea evenimentelor, acesta a fost cel mai agresiv cu arbitrul, el fiind şi cel care a primit cartonaşul roşu. A fost prima eliminare a lui Buffon în Champions League, în 117 meciuri jucate în această competiţie. În locul său a intrat în poartă polonezul Szczesny, dar acesta nu a reuşit să apere şutul lui Ronaldo. Portughezul a şutut puternic, cu sânge rece, şi a transformat impecabil: Real Madrid – juventus 1-3, spaniolii merg mai departe cu scorul general de 4-3, dar calificarea lor rămâne una care ridică semne de întrebare.