Realizatorii Top Gear, amendaţi şi lăsaţi fără permis

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au depăşit limita de viteză în Franţa cu peste 50 de km/h. Pentru asta au primit o amendă usturătoare şi li s-a ridicat dreptul de a mai conduce în Franţa pentru următoarele trei luni, scrie automarket.ro.

20 nov. 2013, 09:25
Realizatorii Top Gear, amendaţi şi lăsaţi fără permis

Jeremy Clarkson şi Richard Hammond sunt protagoniştii unui nou DVD lansat de Top Gear, botezat „Călătoria perfectă”.

Ceea ce nu ştiaţi este că cele două gazde ale show-ului britanic de televiziune au rămas fără permis într-una din zilele de filmare. Potrivit declaraţiilor făcute de Jeremy Clarkson, un radar a surprins maşina sa şi a colegului Hammond cu mult peste limita legală. Mai exact, acolo unde viteza maximă era de 90 de km/h, Clarkson şi Aston Martin-ul său Vanquish au fost înregistraţi cu 141 km/h, în vreme ce Hammond, aflat la volanul unui Porsche 911 GT3, circula cu 143 km/h. Poliţia a oprit cele două maşini, ambii prezentatori fiind amendaţi la faţa locului.Pe lângă asta, şi permisele de conducere le-au fost reţinute.

Chiar şi după intervenţia echipei de filmare, Clarkson şi Hammond au rămas cu o interdicţie de a conduce în Franţa pe o perioadă de trei luni.