Momente de GROAZĂ pentru o copilă de 19 ani. Mama ei A VĂZUT TOTUL, dar nu a putut face nimic pentru a o salva

Un recidivist din judeţul Vaslui a fost arestat, luni, pentru viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu, după ce a intrat peste două femei în casă, mamă şi fiică, pe care le-a obligat, ameninţându-le cu un cuţit, să întreţină relaţii sexuale cu el.

13 ian. 2014, 17:05
Momente de GROAZĂ pentru o copilă de 19 ani. Mama ei A VĂZUT TOTUL, dar nu a putut face nimic pentru a o salva

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii vasluieni, bărbatul, în vârstă de 25 de ani, a intrat într-o locuinţă din localitatea Fîstîci şi, sub ameninţarea cuţitului, a încercat, mai întâi, să întreţină relaţii sexuale cu o femeie de 43 de ani. Ulterior, după ce a văzut că în casă se află şi fiica femeii de 43 de ani, bărbatul a obligat-o pe tânără să întreţină relaţii sexuale cu el, scrie Mediafax.

„În timp ce întreţinea relaţii sexuale cu tânăra de 19 ani, mama acesteia a reuşit să fugă din locuinţă şi să-şi alerteze rudele. În momentul în care fratele victimei a intrat în casă, autorul a reuşit să fugă, ulterior fiind prins de către poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, de Judecătoria Vaslui, sub acuzaţiile de viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu. Bărbatul arestat are antecedente penale, fiind eliberat din puşcărie în luna iulie 2013, unde a fost încarcerat pentru tâlhărie.

Citeşte şi Un adolescent acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de şapte ani, arestat