Reclama controversată, mâncarea care îţi întoarce stomacul pe dos. De ce este promovat burgerul mucegăit? VIDEO

Burger King a declanşat o campanie publicitară globală menită să evidențieze angajamentul său de a renunța la toți conservanții artificial, iar în acest sens promovează cu mândrie imaginea unui burger plin de mucegai.

19 feb. 2020, 18:30
Reclama controversată, mâncarea care îţi întoarce stomacul pe dos. De ce este promovat burgerul mucegăit? VIDEO

Acest gen de campanii apar pe piaţă destul de des şi deşi sunt lăudabile nu suscită decât un interes trecător. dar această ultimă reclamă este într-adevăr bizară și testează cât de departe își poate duce Burger King publicul pe traseul îndrăzneț de marketing înainte de a pierde în întregime pe acest drum.

Citeşte şi Otrava pe care o cumparam din magazine, desi facut in casa este foarte sanatos

Campania Moldy Whopper, creată printr-un parteneriat format din trei agenții, prezintă în mod intrigant fotografii și clipuri de înaltă rezoluție ale unui Whopper care este consumat nu de oameni, ci mai degrabă de timpul în sine. Cu alte cuvinte, ajungem să vedem un Whopper atins şi învăluit de mucegai şi practic putrezind. Imaginile sunt însoţite şi de un calendar al trecerii timpului, astfel că vedem transformarea Whopper-ului în fiecare zi. Linia de etichetă descrie imaginile drept „frumusețea niciunui conservant artificial”.

De altfel, lucrarea promovează angajamentul mărcii de a renunța la toți conservanții artificiali.