Reclama devenită viral: O mamă cântă o melodie hip-hop despre creşterea copiilor VIDEO

În mai puţin de o săptămână, această reclamă a avut peste un milion de vizualizări. Potrivit celor care au văzut deja filmul, are tot ce îi trebuie pentru a deveni un viral: este inedit, amuzant şi diferit faţă de orice altă reclamă din această perioadă. 

21 dec. 2012, 16:06
Reclama devenită viral: O mamă cântă o melodie hip-hop despre creşterea copiilor VIDEO

Marele constructor de maşini, Fiat, a ales o metodă diferită de a promova ultimul model dedicat familiei, Fiat 500L. Ei au creat un film viral, în care o mamă cântă o melodie hip-hop despre cât de greu este să creşti copii şi să munceşti în acelaşi timp.

Versurile amuzante, ritmul care te prinde şi imaginea unei mama care cântă hip-hop au atras interesul celor care l-au vizionat. În mai puţin de o săptămână, filmul a strâns peste un milion de vizualizări, care cresc în fiecare zi.

Utilizatorii recunosc că nu se aşteptau la o astfel de abordare, acesta fiind şi motivul pentru care melodia a prins la public. Într-o perioadă în care se promovează imaginea unei mama perfecte, care trăieşte în spiritul Crăciunului, cei de la Fiat au dorit să arate adevărul. Videoclipul descrie prin ce greutăţi trece o mamă pentru a creşte trei copii.