Recomandare-ŞOC pentru familia Denisei Răducu! Ce trebuie să facă vedeta pentru a mai avea o şansă

Bolnavă în stare terminală, rudele Denisei apelează la absolut toate variantele pentru ca artista să mai aibă o șansă în lupta împotriva cancerului care o macină.

16 iun. 2017, 12:24
Recomandare-ŞOC pentru familia Denisei Răducu! Ce trebuie să facă vedeta pentru a mai avea o şansă

Astfel, după ce au epuizat majoritatea terapiilor medicale care ar fi putut să o ajute, rudele Denisei au încercat și tratamente homeopate, complementare. Dar, cum din păcate, terapia naturistă nu a avut efectele spectaculoase pe care le așteptau, iar majoritatea medicilor le-au spus, direct, că este nevoie de o minune pentru ca Denisa să se vindece, apropiații cântăreței au realizat că lupta împotriva bolii poate fi dusă doar dacă ea mai crede că are o șansă.

„Depinde de ea să se vindece. Din păcate, ea s-a cam împăcat cu ideea că lupta este pierdută. Cu toate acestea, un medic le-a recomandat să o ducă la psiholog, să facă terapie cu Denisa pentru a o face să aibă ambiția necesară pentru a lupta în continuare, mai ales că majoritatea susțin că dacă ea nu crede într-o minune, aceasta nici nu va avea loc”, ne-a spus un apropiat de-al familiei Denisei Răducu.

Citeşte şi Anunţ de ultima oră despre Denisa Manelista. I-au aprins lumânarea, mama ei este în stare de şoc

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, singura ei șansă fiind, pare-se, o minune. „Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa Manelista acum ceva vreme.