Reconstituire în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat cu o noapte înainte de uciderea Alexandrei

Este de-a dreptul monstruos ceea ce s-a întâmplat în Caracal. Ce i-a făcut Gheorghe Dincă Alexandrei Măceșanu înainte să o ucidă e greu de imaginat. Sunt dezvăluiri halucinante din locul ororilor. Oamenii legii au refăcut filmul crimelor.

06 aug. 2019, 07:16
Reconstituire în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat cu o noapte înainte de uciderea Alexandrei

Anchetatorii din București au reușit să reface filmul evenimentelor din noaptea dinaintea producerii nenorocirii. Monstrul Gheorghe Dincă a povestit ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu înainte de a o ucide.

Investigatorii au reușit să contureze, în baza urmelor ridicate la cercetare, secvențele dramatice trăite de Alexandra în captivitate. Asasinul a dormit în pat, iar Alexandra pe podea, legată cu sfoară Anchetatorii au aflat că fata a fost legată strâns cu sfoară groasă de scheletul metalic al patului din încăpere, mobilier prins în perete cu dibluri din fier.

CAZUL CARACAL, a cincea zi de cercetări. Verificări cu câini în pădure şi la casa lui Gheorghe Dincă 

„Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informațiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziția în care am stabilit că se afla”, spun anchetatorii, conform libertatea.ro.

„Urmele găsite și declarațiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Și a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era așezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloți de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, spun investigatorii.

Ipoteza principală este aceea că, după ce a fost ucisă cu o puternică lovitură de pumn, așa cum susține criminalul, trupul fetei a fost băgat, îmbrăcat, în butoiul din curte și incinerat. Focul a fost întețit cu benzină aruncată peste lemnele aprinse sub butoi, iar peste trup criminalul a pus vaselină.

„Avem deja sute de urme care vor fi triate și trimise la analize în funcție de importanța lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelate probe, haine și sânge, la Institutul de Criminalistică. Volumul de muncă e uriaș, încă mai sunt multe de ridicat de acolo”, mai spun polițiști din anchetă.

„Pe măsură ce vom ridica urme le vom prioritiza și le vom trimite la analize”, mai spun oamenii legii, conform sursei citate. Cercetarea la fața locului se va întinde pe încă cel puțin o săptămână.

Dezvăluirea momentului. Cum a găsit Alexandra telefonul lui Dincă. Şocant ce a povestit criminalul