Record absolut la o maternitate din Cluj: Într-o singură săptămână au venit pe lume trei seturi de tripleţi

Într-o singură săptămână, la o maternitate din Cluj au venit pe lume trei seturi de tripleţi. Toţi cei nouă bebeluşi concepuţi in vitro sunt perfect sănătoşi, iar fericiţii părinţi abia aşteaptă să-i ducă acasă.

24 iun. 2015, 10:41
Record absolut la o maternitate din Cluj: Într-o singură săptămână au venit pe lume trei seturi de tripleţi

Trei familii au avut parte de o surpriză uriaşă la Maternitatea din Cluj, unde le-au venit pe lume câte trei copii deodată.

Mihai a devenit tatăl a trei fetiţe superbe. Anastasia, Maria şi Ştefania au doar câteva sute de grame şi de când s-au născut, tatăl lor se simte cel mai fericit bărbat de pe lume.

„Am trăit sentimente pe care nu le-am trăit niciodată şi în continuare le trăiesc. Ştiu ce înseamnă acum, cum e să ai parte de fericire pură şi mi se pare extraordinar, încă o dată mă înclin şi Cristina e cea mai grozavă femeie din lume”, a povestit Mihai, potrivit România TV.

Alte două familii au avut surpriza să devină părinţii unor tripleţi. Două perechi de trei băieţi, respectiv doi băieţi și o fetiţă au venit pe lume în aceeaşi săptămână cu Anastasia, Maria şi Ştefania.

„Dacă cineva mi-ar fi spus că într-o săptămână vor fi trei sarcini cu tripleţi aş fi zis că e utopie, că nu se poate să se întâmple. E o satisfacţie. Este prima dată când ni se întâmplă aşa ceva”, a declarat prof. Florin Stamatian, şef Clinica de Ginecologie.

Bebeluşii vor ajunge acasă când vor cântări cel puţin 2 kg.