Record de morţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova: Doi pacienţi au murit în faţa spitalului, în ambulanţe

Situație disperată la Craiova. Doi oameni infectați cu virusul SARS-COV 2 au murit în ambulanțe în fața spitalului. Tot acolo medicii au rămas în weekend fără Remdesivir, iar managerul a trimis șoferul la București să facă rost de medicamente.

18 oct. 2021, 11:14
Record de morţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova: Doi pacienţi au murit în faţa spitalului, în ambulanţe

Record de morţi la Spitalul de Urgenţă din Craiova noaptea trecută. Nouă oameni infectaţi cu coronavirus au murit. Dintre aceştia, doi au decedat chiar în fața spitalului, în ambulanțe. Pacienții au venit în stop cardiorespirator. În zadar au încercat medicii să-i resusciteze pe cei doi pacienţi din salvare. Ceilalţi pacienţi decedaţi erau internaţi deja: trei erau în izolator, unul pe secția COVID și trei la ATI COVID.

Citeşte şi: Raed Arafat: „Avem 300 de morţi pe zi, este imens! Am ajuns deja la libertatea de dezinformare”. Şeful DSU cere sancţiuni pentru medici

La Spitalul de Urgenţă din Craiova sunt înternaţi în prezent peste 100 de pacienţi COVID. La ATI COVID sunt 31 de pacienţi, deși capacitatea secţiei este de 30 de locuri.

Citeşte şi: Coronavirus România: niciun loc liber la ATI pentru pacienţii Covid

Duminică în spitale erau internate 18.901 de persoane cu COVID-19, conform Grupului pentru Comunicare Strategică. Dintre acestea, 1.750 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienților internați, 431 sunt minori, 394 fiind internați în secții și 37 la ATI.