Record de vizite la camera intimă. Câte ore de dragoste au avut vedetele încarcerate

Record de vizite la camera intimă în penitenciarele din România. 10.000 de deţinuţi au cerut, anul trecut, să li se permită să-şi întâlnească partenerii. Puşcăriaşii au voie o dată la trei luni la câte două ore de dragoste, asta dacă nu au încălcat regulile din spatele gratiilor.

14 feb. 2016, 08:58
Record de vizite la camera intimă. Câte ore de dragoste au avut vedetele încarcerate

Conform raportului Administraţiei Penitenciarelor, în perioada aprilie-decembrie 2015, o treime dintre deţinuţii din puşcăriile din România au avut parte de cel puţin două ore în camera intimă, informează România TV. Regulile din penitenciare sunt foarte stricte. Cei care vor să-şi revadă soţiile sau iubiţii trebuie să facă o cerere care este aprobată doar dacă s-au comportat exemplar.

Citeşte şi Alina Vidican, în vizită la Cristi Borcea fără VERIGHETĂ

Unul dintre cei care nu a ratat nicio vizită în camera intimă a fost Cristi Borcea. Acţionarul de la Dinamo a petrecut câte două ore cu Alina la Poarta Albă, o dată la trei luni. De altfel, cel de-al doilea copil al cuplului ar fi fost conceput în camera intimă.

Există însă şi zvonuri cum că lui Borcea i s-a permis să fie vizitat chiar şi de Valentina Pelinel şi că cei doi ar fi avut relaţii amoroase în spatele gratiilor, acest lucru fiind interzis de regulamentul penitenciarelor.

În urmă cu doi ani, Nuţu Cămătaru se căsătorea în penitenciar cu Brazilianca. La nuntă a fost prezent un singur martor, şoferul care a adus-o la puşcărie pe aleasa interlopului, cu 25 ani mai tânără.

Citeşte şi Gigi Becali îl apără pe păcătosul Cristi Borcea. Valentina Pelinel locuieşte în casa latifundiarului FOTO

Nuțu și Brazilianca au avut parte de 48 ore la camera intimă, aşa cum este prevăzut în regulament pentru cei care se căsătoresc în spatele gratiilor. Nuţu Cămătaru nu este singurul care a spus da în închisoare.

Studenta la medicină care a fost condamnată după ce a ucis şi tranşat un bărbat împreuna cu iubitul ei, s-a căsătorit, ba chiar a şi conceput un copil în penitenciarul din Arad. Carmen Bejan a oficializat relaţia cu un alt deţinut care între timp a fost eliberat.