Un bebeluş de şase kilograme îşi caută părinţi. Cea care i-a dat naştere nu o vrea VIDEO

O fetiţă de şase kilograme s-a născut la Maternitatea din Ploieşti. Din păcate, copila nu va merge acasă cu mama ei, pentru că femeia spune că nu are cum s-o crească. A mai născut cinci copii, toţi daţi în plasament.

17 nov. 2011, 11:06
Un bebeluş de şase kilograme îşi caută părinţi. Cea care i-a dat naştere nu o vrea VIDEO

„Fetiţa are şase kilograme. Este mare şi sănătoasă. Din câte îmi aduc aminte, nu am mai avut un copil cu o asemenea greutate. A bătut recordul în maternitatea din Ploieşti”, a spus medicul Cristina Erhan.

Fetiţa s-a născut pe 11 noiembrie şi o cheamă Izabela. Nu plecat încă acasă, până când asistenţii sociali nu vor găsi o familie care s-o crească. Mama, care a adus pe lume alţi cinci copii, spune că nu are cum s-o ia acasă. „Nu am ce sa fac, unde să o duc acum. Pe parcurs o iau, că Dumnezeu are grijă şi de ea”, a spus femeia.

Aceasta spune că nu este singurul copil născut peste greutatea normală. „O simţeam grea când eram însărcinată, dar nu mă aşteptam să fie aşa. Cel mai mare copil a avut 5,200 de kilograme, acum câţiva ani. M-a luat chiar prin surprindere. Când am venit şi mi-au arătat-o, am zis, Doamne ce mare e!”, a spus femeia.

Mama spune că îşi doreşte ca într-o zi să-şi poată lua acasă toţi copiii.