Record: Şofer, prins la volan sub influenţa a nu mai puţin de TREI droguri

O razie a poliţiştilor din Timişoara a scos la iveală un şofer care consumase nu mai puţin de trei tipuri de droguri.

10 iul. 2016, 05:25
Record: Şofer, prins la volan sub influenţa a nu mai puţin de TREI droguri

Operaţiunea declanşată de Serviciul Poliţiei Rutiere împreună cu cei de “Antidrog” din cadrul BCCO şi cu jandarmii a scos la iveală doi şoferi care conduceau sub influenţa stupefiantelor şi alte opt persoane care aveau droguri de risc şi mare risc asupra lor.

Prima care a căzut la testul antidrog a fost o şoferiţă în vârstă de 25 de ani care s-a prezentat poliţiştilor ca fiind unul dintre organizatorii unui festival care are loc în acest week-end la Pădurea Verde şi a susţinut că este foarte grăbită să-l aducă în faţa publicului pe invitatul special al serii. Nu a mai apucat pentru că testul a scos la iveală că femeia a consumat cannabis. La unul dintre cei doi pasageri care erau cu ea în maşină, poliţiştii de la Antidrog au găsit câteva grame de “iarbă”.

Când au introdus în tester, proba de salivă a unui cetăţean român stabilit în Germania, poliţiştii au rămas mască – detectorul a răspuns pozitiv la nu mai puţin de trei substanţe interzise – cannabis, amfetamină şi metaamfetamină.

În plus asupra pasagerilor din maşină au mai fost descoperite mai multe plicuri cu droguri de mare risc. Cei doi şoferi au duşi la spital pentru recoltarea de sânge şi se vor alege cu dosare penale pentru conducerea unor vehicule sub influenţa drogurilor, arată pressalert.