Recurs respins pentru bărbatul care şi-a ucis părinţii. Ucigaşul din Deva rămâne în arest

Bărbatul de 57 de ani din Deva care şi-a ucis părinţii cu lovituri de ciocan rămâne în arest, după ce Curtea de Apel Alba Iulia a respins, marţi, recursul acestuia, transmite Mediafax.

31 dec. 2013, 11:32
Recurs respins pentru bărbatul care şi-a ucis părinţii. Ucigaşul din Deva rămâne în arest

Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Alba Iulia, Cosmin Muntean, a declarat că instanţa a respins, marţi, recursul bărbatului de 57 de ani din Deva care şi-a ucis părinţii cu lovituri de ciocan.

Decizia Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, astfel că bărbatul rămâne în arest.

Bărbatul de 57 de ani din Deva şi-a ucis, joi seară, părinţii în vârstă 85 de ani, lovindu-i de mai multe ori în zona capului, cu un ciocan, după care a stat în casă cu trupurile neînsufleţite ale celor doi. Când la apartament au ajuns poliţiştii, bărbatul le-a spus anchetatorilor că, de mai mulţi ani, părinţii îi reproşau că nu şi-a întemeiat o familie şi că are probleme cu greutatea, fiind supraponderal. De asemenea, bărbatul a relatat că părinţii – un fost director la CEC şi o fostă contabilă la Casa de Pensii – îi reproşau că este pensionar pe caz de boală şi că nu lucrează, iar el nu a mai putut rezista presiunii.

Bărbatul a fost arestat preventiv, duminică după-amiază, pentru 29 de zile, pentru omor deosebit de grav, în timpul anchetei el recunoscându-şi faptele şi spunând că intenţiona să arunce cadavrele într-un şanţ de lângă un garaj.

Bărbatul va fi supus unei expertize psihiatrice la Jilava, iar dacă se va stabili că nu avea discernământ în momentul comiterii crimelor va fi eliberat din arest şi internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

VEZI SI:

TRAGEDIE în Vrancea. Un bărbat şi-a ucis fratele pentru o bucată de şuncă