Redacţia România TV: „Câinele moare de drum lung, iar prostul de grija altuia” VIDEO

Tabloidul Libertatea condus din pacate in continuare de Catalin Tolontan a devenit un instrument de manipulare si fake news comparabil cu unele dintre cele mai obscure publicatii din publishingul Romanesc.

25 iun. 2023, 12:28

Din dorinta de a poza in “arbitru editorial” al presei romanesti Catalin Tolontan si tabloidul Libertatea continua sa atace institutii media de anvergura pentru a-si pastra relevanta pe care de altfel nu au avut-o niciodata.

Inca o data putem dovedi clar cat de jenant este procesul de documentare si in ce mod ingrijorator mimeaza apostolii lui Catalin Tolontan jurnalismul daca nici macar nu s-au obosit sa deschida televizorul pe Romania tv (postul de stiri nr 1 din Romania) pentru a de convinge ca tot ce scriu este complet fals.

Victor Ciutacu îl demolează pe CTP: Asa-i cand esti expirat, nimeni nu te mai angajeaza si ajungi la mila lu’ Tolontan
Intr-un dispret total fata de bunul simt si regulile elementare de jurnalism Catalin Tolontan si argatii sai fac ceea ce s-au antrenat mai bine sa faca: atacuri de gherila dictate de interese politice, mascate sub poleiala “jurnalismului”.

Ieri, Romania TV a fost prima televiziune din tara care anuntat in regim de breaking news tentativa de lovitura de stat din Rusia.

Romania TV  a continuat sa difuzeze in fiecare ora stiri (vezi GALERIA FOTO ataşată acestui articol) si dezbateri ce vizau avansul grupului Wagner catre Moscova. Cu toate acestea Cristian Tudor Popescu si Catalin Tolontan au demarat o ampla campanie de dezinformare menita sa denigreze Romania TV.

Ediţie specială dedicată evenimentelor din Rusia, moderată de Andreea Creţulescu:

Aceste dezinformari au aparut in cateva randuri anul acesta atunci cand Tolontan a impins-o spre sinucidere pe Iulia Marin sau cand CTP a incercat sa invinuiasca RomaniaTV de filo-Putinism.

Manipularile neo-marxiste CTP iste si tolontaniste nu sunt cu nimic mai prejos decat manipularile lansate de catre Putin si Prigojin.

Romania TV le va actiona in judecata de aceasta data pe aceste doua personaje perfide precum si Trustul Ringier care este editorul Libertatea.

Dupa 20 de ani de manipulari impotriva romanilor si promovarea unor personaje toxice in conducerea Romaniei credem ca este momentul sa-i oprim pe acesti Tolontan si CTP.

Anul viitor va fi foarte important pentru Romania, iar aceste personaje isi fac incalzirea pentru manipulare si minciuna, denigrand pe oricine ar putea arata adevarul.

Redactia Romania TV

Ediţie Specială dedicată evenimentelor din Rusia, moderată de Ioan Korpos:

Victor Ciutacu, reacţie dură pe Facebook:

CTP e o mizerie de (sub)om. Dar asta nu e o stire, ci o stare de fapt. Stirea e ca fostul mare ziarist de talent nu mai are nici instinctul primar necesar practicarii acestei meserii. Altfel, inainte sa-si imprastie zoaiele, ar fi butonat pe telecomanda, sa verifice. Macar la fix, din ora-n ora.
Asa-i cand esti expirat, nimeni nu te mai angajeaza (ca nu mai sperii pe nimeni) si ajungi la mila lu’ Tolontan. Care te tine in geam, sa nu te rateze postasul cu pensia, ca sa se foloseasca de tine. Ce caine ai fost si ce jigodie ai ajuns, Cristi…
P.S. In tara lu’ Tucker Carlson, ai fi platit in instanta toti banii pe care i-ai pus la saltea din leafa ta de jurnalist cinstit si de restul ai fi plantat panselute la Sectorul 1. La noi, dupa ce ti-ai batut joc de munca de o zi a unei redactii, cea a Romania TV, care a anuntat prima tentativa de lovitura de stat, se prezuma ca ai libertatea de a te exprima ca ultimul ticalos

Postarea făcută de CTP pe Facebook:

S-a înfundat canalul
Canalul „de știri” pe care e lipit cu scuipat numele României este singurul care nu transmite în acest moment nici cea mai mică informație despre lovitura de stat din Rusia, pe niciunul dintre afișaje, de sus și până jos. Halucinant, dar de înțeles. Ce să spună când nașii lor se bat între ei?

Ce a scris Libertatea, care a rămas probabil fără baterii la telecomandă

Ziaristul Cristian Tudor Popescu a observat că, în jurul orelor 18:40 (sic!), la RTV nu exista nici o informație, pe nici unul dintre afișajele de pe ecran, despre evenimentele la zi din Rusia.

CTP, despre faptul că, după-amiază, România TV nu a dat informații despre rebeliunea lui Prigojin contra lui Putin: „Halucinant, dar de înțeles. Ce să spună când nașii lor se bat între ei?”