Reduceri de până la 50% la kika

Retailerul de mobilă austriac  anunţă reduceri de până la 50% în următoarea perioadă, la sute de piese de mobilier şi decoraţiuni.

05 mart. 2012, 07:33
Reduceri de până la 50% la kika

În perioada 5-18 martie, magazinul de mobilă kika de pe Şoseaua Bucureşti-Piteşti va reduce preţurile cu până la 50% la sute de produse, aceasta fiind una dintre cele două mari perioade de reduceri derulate în magazinul din Militari pe parcursul anului, informează un comunicat al companiei. ’’Estimăm că promoţiile desfăşurate în această perioadă precum şi activităţile distractive desfăşurate în magazin pentru a marca venirea primăverii vor aduce cu 20% mai mulţi clienţi decât în mod normal. Ne aşteptăm ca saltul în vânzări să fie de 10% în această lună, iar trendul bun de început de an să se menţină şi în următoarele luni’’, a declarat Lars Lund, country manager kika România.

În perioada menţionată, clienţii pot cumpăra canapele din piele, decoraţiuni, covoare, perdele sau dormitoare la jumătate de preţ, iar reducerile pentru biblioteci ajung la 40%. De asemenea, între 9 şi 11 martie, clienţii au 20% discount la albituri, iar între 16 şi 18 martie, 15% la camerele de tineret şi 20% la toate covoarele. Pe 10 martie preţul paturilor este redus cu 10%, pe 11 martie saltelele sunt cu 20% mai ieftine, pe 17 martie reducerea de 10% se aplică la toate canapelele, iar pe 18 martie la articolele dining. Totodată, vor fi produse al căror preţ va fi redus cu până la 70%, în cazul în care este ultima bucată aflată pe stoc.

Primul şi singurul magazin kika din România, ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 m2 a fost deschis în anul 2008 în zona comercială Militari din Bucureşti şi a reprezentat o investiţie de 31 milioane EUR.