Reduceri substanţiale în magazine, la început de lună

La începutul acestei luni, mai multe centre comerciale afişează reduceri de preţuri de minimum 70%. Şi în week-end preţurile cad semnificativ. 

01 feb. 2012, 12:06
Reduceri substanţiale în magazine, la început de lună

Pentru numai trei zile, în cel mai mare mall din Capitală, AFI Palace Cotroceni, o serie de magazine vor tăia din preţuri cu cel puţin 70%. Campania denumită “Mega Lichidare de Stoc” a început ieri, 31 ianuarie şi va dura până pe 2 februarie. Printre magazinele care a intrat în această campanie promoţională se numără real, Otter ,Geox Clarks, Miniblu, Tina R, Flanco, Springfield, Kenvelo, Lee Cooper, Oxette, C&A sau Bata. Produsele ce vor avea aplicat discountul maxim urmează să fie expuse în exteriorul magazinelor, în faţa vitrinelor, iar zona va fi semnalizată corespunzător.

Oferte promoţionale se mai găsesc şi în Bucureşti Mall, la magazine precum Leonardo, Ill Passo, Debenhams sau Kenvelo. La fel şi la Plaza România.

Nici în magazinele Kiabi, perioada soldarilor nu s-a încheiat. Se mai pot cumpăra haine cu până la 70% mai ieftine până vineri, 10 februarie. De asemenea, Decathlon, anunţă că acest week-end va fi unul „excepţional”. Au reduceri cuprinse între 10% şi 50% în zilele de 4 şi 5 februarie, începând de la ora 10.

La Fashion House Outlet Center de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, discounturile ţin până pe 1 martie. Aici produsele s-au ieftinit cu până la 70%.