Referendum pentru unirea Buzăului cu Ţinteşti. Marcel Ciolacu: Hai să facem Buzăul mare!

Consiliul Local Municipal a aprobat proiectul ce permite organizarea referendumului de unire a Buzăului cu comuna Ţinteşti. Ideea este susţinută şi de liderul PSD Marcel Ciolacu care şi-a anunţat sprijinul pentru colegul său Constantin Toma în realizarea obiectivului de unire a Buzăului cu comuna Țintești.

02 aug. 2021, 15:13
Referendum pentru unirea Buzăului cu Ţinteşti. Marcel Ciolacu: Hai să facem Buzăul mare!

Referendum pentru unirea Buzăului cu Ţinteşti. În 26 septembrie vor putea vota pentru „o șansă imensă de dezvoltare”, susţine Marcel Ciolacu, referitor la referendumul din 26 septembrie privind unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești.

„O șansă în plus pentru buzoieni de a avea acces la mai multe investiții și locuri de muncă! De aceea îi îndemn pe toți să spună ”Da” demersului inițiat de primarul Constantin Toma!

Îi îndemn să îi ofere toate instrumentele necesare pentru a duce Buzăul la următorul nivel de dezvoltare!

Primarul Constantin Toma a demonstrat deja că are o viziune modernă pentru transformarea Buzăului într-unul dintre cele mai performante municipii din România din punct de vedere economic și social.

Realizările de până acum sunt o garanție că și Referendumul din 26 septembrie reprezintă un nou pas în atingerea potențialului uriaș de dezvoltare pe care îl are Buzăul.

Și aici nu vorbim doar de dublarea teritoriului!

Vor fi locuri de muncă mai bine plătite, vor putea fi înființate parcuri industriale pe traseul viitoarei Autostrăzi A7 (Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret) și construit un spital municipal care să deservească toți locuitorii județului!

Este un demers unic la nivel național și sunt mândru de primarul Constantin Toma! Este un pionier al adevăratei reforme administrative din România!

Modelul său poate inspira și alți primari din România să identifice soluții similare pentru a crește accesul locuitorilor la bunăstare”, a spus Marcel Ciolacu, într-o postare pe Facebook.

Marcel Ciolacu a încheiat postarea cu un îndemn pentru populaţie: „Hai să facem Buzăul mare!”.


loading...