Regele imobiliarelor Marius Locic, sancţionat în închisoare din cauza lui Gigi Becali

Marius Locic, denumit "regele imobiliarelor" nu a mai primit vizite în ultimele două luni, fiind pedepsit de conducerea penitenciarului Jilava din cauza lui Gigi Becali.

06 nov. 2013, 07:48
Regele imobiliarelor Marius Locic, sancţionat în închisoare din cauza lui Gigi Becali

Marius Locic a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă şi încarcerat la Jilava, acolo unde a stat în celulă cu Gigi Becali până săptămâna trecută, când finanţatorul Stelei a fost mutat la Poarta Albă.

Conducerea de la Jilava a descoperit în vară că Locic i-ar fi împrumutat lui Becali cartela sa telefonică pentru că latifundiarul din Pipera îşi epuizase minutele, motiv pentru care a fost sancţionat. Potrivit unor surse din cadrul Administratiei Naţionale a Penitenciarelor, lui Marius Locic i-a fost „taiat” dreptul la vizită pentru o perioada de două luni, scrie cancan.ro.

„În urma anchetei efectuate la Jilava s-a stabilit că Marius Locic i-a dat cartela sa telefonică lui Gigi Becali fără să aibă acest drept, motiv pentru care a fost sancţionat cu interzicerea vizitelor timp de două luni, în august şi septembrie. Pedepsit a fost şi finanţatorul Stelei prin interzicerea dreptului de a participa la activităţi culturale sau sportive„, au declarat surse din cadrul ANP.