Regele Iordaniei ameninţă Statul Islamic ca-n filme: Orice bărbat voi vedea îl voi UCIDE GALERIE FOTO

După execuţia barbară, prin incendiere, a pilotului iordanian de către Statul Islamic, regele Abdallah al II-lea al Iordaniei a promis grupării Stat Islamic că va avea parte de răzbunare cum nu s-a mai văzut.  Regele Iordaniei a folosit numele unui celebru personaj din filmul "Unforgiven", citându-l, atunci când a lansat ameninţările către teroriştii islamişti.

06 feb. 2015, 11:42

Regele Abdallah al II-lea al Iordaniei a ameninţat gruparea Stat Islamic cu represalii dure după uciderea prin incendiere a pilotului militar iordanian Maaz (Moath) al-Kassasbeh, citând personajul lui Clint Eastwood, Munny, din filmul „Unforgiven”.

După uciderea barbară a pilotului militar, regele Abdallah al Iordaniei a ţinut un discurs în care şi-a exprimat mânia privind soarta pilotului incendiat de viu de către teroriştii SI. Discursul regelui s-a bazat în întregime pe filmul „Unforgiven” (de neiertat), sin 1992, a dezvăluit Duncan Hunter Jr, veteran al Marinei Americane. „A spus că va exista o răzbunare cum Statul Islamic nu a mai văzut. El (regele Iordaniei, n.r.), a făcut referire la „Unforgiven” şi l-a menţionat pe Clint Eastwood şi chiar a citat replici din personajul jucat de Eastwood”, a povestit Duncan Hunter Jr. despre discursul regelui Iordaniei.

Citeşte şi Încă o barbarie a Statului Islamic: Pilotul iordanian Moaz al-Kasasbeh a fost ARS de VIU VIDEO

Folosind unele replici din film, Abdullah al II-lea a citat-o pe cea în care personajul William Munny, interpretat de Clint Eastwood, le promite unor fermieri care atacaseră o prostituată că se va răzbuna:”Orice bărbat voi vedea, îl voi ucide. Oricine va îndrăzni să tragă în mine, nu numai că îl voi ucide, dar îi voi ucide şi nevasta şi prietenii şi îi voi da foc la casă”.

Tatăl pilorului, Safi al-Kasabeh, a declarat pentru CNN că regele Abdullah al II-lea i-a promis că Iordania va răzbuna moartea fiului său şi că îi va bombarda de jihadiştii care i-au ucis copilul şi al căror fief se află în Siria, în Raqqa. Joi, aviaţia militară iordaniană a efectuat deja raiduri asupra fiefurilor jihadiste.

„Ţara are încredre în voi toţi”, a fost mesajul lui Abdullah al II-lea către militarii săi pe care i-a îndemnat la unitate naţională şi să slujească ca soldaţi care luptă să apare ţara, Islamul şi pe profetul său adevărat, şi pe falşii profeţi sau terorişti care ucid fără milă oameni nevinovaţi.