REGELE MIHAI I împlineşte 94 de ani. Sărbătoare la CASTELUL PELEŞ

Casa Regală a României a organizat un eveniment dedicat aniversării Regelui Mihai I, care împlineşte, duminică, 94 de ani. Principesa moştenitoare Margareta şi principele Radu au acordat burse de studii unor studenţi eminenţi, iar mai multe personalităţi şi instituţii au fost decorate. Ceremoniile s-au încheiat cu un concert susţinut de Corul Regal în Sala de Muzică a Castelului Peleş.

24 oct. 2015, 16:30
REGELE MIHAI I împlineşte 94 de ani. Sărbătoare la CASTELUL PELEŞ

Ceremonia de la Castelul Peleş din Sinaia a deschis seria de evenimente organizate de Casa Regală cu ocazia celei de-a 94-a aniversări a Regelui Mihai I.

Citeşte şi Principesa Margareta, MESAJ IMPRESIONANT către ROMÂNI

Duminică, în ziua în care Regele Mihai I va împlini vârsta de 94 de ani, Ateneul Român din Bucureşti va găzdui, de la ora 18:00, cea de-a opta ediţie a concertului anual de binefacere organizat de Fundaţia Principesa Margareta a României. Fondurile obţinute în urma concertului vor fi folosite în beneficiul programului „Tinere Talente”, prin intermediul căruia fundaţia oferă burse de studiu tinerilor artişti aflaţi în situaţii materiale dificile.

Seria de evenimente dedicate aniversării Regelui Mihai I va continua luni, 2 noiembrie, de la ora 12:00, în Aula Academiei de Ştiinţe Economice din Bucureşti, când principesa Margareta şi principele Radu vor inaugura bursele de studii „Regele Carol I” şi „Regina Elisabeta”.