Regele ţiganilor şi-a botezat nepoţii. Micuţii, întâmpinaţi la biserică de o gardă regală VIDEO

Mare fast la botezul celor doi nepoţi ai regelui ţiganilor, Dorin Cioabă. Micuţii au fost întâmpinaţi la biserică de o gardă regală. Toate rudele au îmbrăcat straie de sărbătoare şi au venit să asiste la impresionanta ceremonie. Emoţionat până la lacrimi, Dorin Cioabă a mărturisit că îşi doreşte ca momentul botezului să intre în istorie.

10 nov. 2014, 07:57
Regele ţiganilor şi-a botezat nepoţii. Micuţii, întâmpinaţi la biserică de o gardă regală VIDEO

Micuţii Dorin Junior şi Florin Beniamin au fost îmbrăcaţi ca nişte prinţi din poveşti pentru ziua botezului. Special pentru ziua cea mare, bunicul Dorin Cioabă a organizat o gardă regală, formată din tineri şi tinere, îmbrăcaţi ca în epoca medievală şi înarmaţi cu săbii, potrivit România TV.

Micuţii au fost botezaţi chiar de bunicul lor, Dorin Cioabă. Regele ţiganilor a oficiat botezul cu ochii în lacrimi. „Am fost învins de emoţii, am şi plâns un pic din cauza bucuriei pe care mi-a oferit-o acest eveniment. Încet, încet, Dorin Cioabă scrie istorie pentru neamul romilor„, a declarat Dorin Cioabă.

Invitaţii au îmbrăcat cele mai scumpe haine, ca să fie în ton cu marele eveniment. Iar biserica ţiganilor a fost ornată ca un palat, cu mii de flori şi panglici aurii.

După ceremonie, întreg clanul Cioabă s-a mutat la un restaurant de lux. Invitaţii au au avut pe mese purceluşi de lapte, muşchi ţigănesc şi multe alte bucate tradiţionale.

CITEŞTE ŞI: Regele Dorin Cioabă, în rol de pastor. A botezat o femeie, scufundând-o în apele râului VIDEO