Reghe, dezvăluire neașteptată după divorțul de Anamaria Prodan: „Fiecare om trece prin perioade mai grele”

Laurențiu Reghecampf a vorbit deschis despre viața sa privată, pentru prima dată de la revenirea în țară. Antrenorul a recunoscut că divorțul de Anamaria Prodan l-a epuizat. 

02 aug. 2023, 22:47
Reghe, dezvăluire neașteptată după divorțul de Anamaria Prodan: „Fiecare om trece prin perioade mai grele”
Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au divorţat în toamna anului 2022. Impresara a declarat, în mai multe rânduri, că în continuare ţine legătura cu cel care i-a fost alături timp de 16 ani, pentru că au un copil împreună, pe Bebeto.

Totuși, în ciuda mesajelor pacifiste, Anamaria Prodan a preferat să arunce din când în când săgeți otrăvite, care l-au afectat pe „Reghe”.

„Fiecare om trece prin perioade mai grele. Am trecut printr-un divorț, n-a fost ușor. Am trecut peste, încerc să-mi refac viața, concentrarea este la ceea ce fac, îmi place, mă bucur de fiecare secundă alături de echipă. Până la urmă, asta e viața mea.

Obiectivul nu este să revin în forță, ci să am rezultate și să fiu mândru de ceea ce muncesc. Nu muncesc pentru presă sau pentru laude, muncesc pentru mine”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru site-ul Fanatik.ro.

Câți copii are Laurențiu Reghecampf

Tehnicianul are un copil cu Corina Caciuc, pe micuţul Liam. De asemenea, el mai are doi băieţi din cele două căsnicii pe care le-a avut. Din mariajul cu Mariana Pfeiffer îl are pe Luca, iar cu Anamaria Prodan îl are pe Laurenţiu Reghecampf Jr (Bebeto).

După ce a dat chix în străinătate, fostul antrenor al lui Gigi Becali a fost convins de Mihai Rotaru să revină la Universitatea Craiova. El a semnat un contract valabil până în 2024, cu opţiune de prelungire.

Tehnicianul a declarat că mai avea oferte şi din Japonia sau Arabia Saudită, dar a preferat să se întoarcă acasă.