Reghecampf a dat lovitura! Anamaria Prodan este disperată, nu mai este nimic de făcut!

Reghe este în culmea fericirii. Fostul soţ al Anamariei Prodan a obţinut victoria, marţi, 20 decembrie, a câştigat meciul de care ar fi depins viitorul său în Azerbaidjan. Este o performanţă extrem de importantă pentru antrenor.

22 dec. 2022, 08:22
Reghecampf a dat lovitura! Anamaria Prodan este disperată, nu mai este nimic de făcut!

Reghe este în culmea fericirii. Echipa antrenată, Neftci Baku, s-a impus cu 3-1 în fața celor de la Zira, în returul din sferturile de finală ale Cupei din Azerbaidjan. În urma acestui rezultat, fostul soț al Prodancei a obținut calificarea în semifinalele competiției.

Reghe este în culmea fericirii

Partida a avut parte de multe momente dramatice. După a cedat cu 0-1 în meciul tur, Neftci Baku era obligată să câștige cu Zira pentru a se califica mai departe. Formația lui Laurențiu Reghecampf a deschis scorul prin Egor Bogomolskiy, încă din minutul 3. Ulterior, Emin Mahmudov a mărit avansul în prelungirile primei reprize.

Cu toate acestea, Zira a marcat în finalul partidei și a dus meciul în prelungiri. Acolo, elevii lui Reghecampf au restabilit rapid diferența de două goluri, prin Kenny Saief. Spre final, doi jucători de la Zira au fost eliminați de pe teren, după ce au văzut cartonașele roșii.

Neftci Baku va evolua în semifinale contra celor de la Turan. Pentru echipa lui Reghe urmează ultimul duel din 2022, contra celor de la Shamakhi, programat pe 23 decembrie.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre acuzațiile de trucare de meciuri la pariuri aduse lui Reghecampf. „L-am învățat: nu ai voie să te aibă cineva la mână…”

Reghe, ofertat pentru a reveni la Craiova

Tehnicianul în vârstă de 47 de ani ar urma să primească de la Rotaru nu mai puțin de 480.000 de euro pe an, adică 40.000 de euro lunar, plus un Bugatti cadou – „primă de instalare”, așa cum procedează și șeicii, informează presa internațională, SportInfo.Az. Prețul unui bolid de lux de la Bugatti pleacă de la 1,5 milioane de dolari.

Fostul soț al Anamariei Prodan ar fi gata să revină în Bănie doar la pachet cu Emin Makhmudov, mijlocaș azer, căpitanul echipei de club și al naționalei, scrie presa sportivă.