Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că nu l-a mai văzut pe fiul lor de mai multă vreme. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova tocmai a postat o fotografie în care apare Laurenţiu Reghecampf junior, alături de un mesaj care spune totul: "Te iubeşte tata!".

25 oct. 2021, 16:34
Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că nu l-a mai văzut pe fiul lor de mai multă vreme. Antrenorul celor de la Universitatea Craiova tocmai a postat o fotografie în care apare Laurenţiu Reghecampf junior, alături de un mesaj care spune totul: „Te iubeşte tata!”.

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!”

Laurenţiu Reghecampf a postat pe Instagram o fotografie în care fiul său apare alături de echipa de fotbal din care face parte. „Te iubeşte tata!”, a fost mesajul transmis de antrenorul celor de la Universitatea Craiova, iar postarea a atras iemdiat comentariile fanilor.

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

„Să vă trăiască ! Are nevoie de multă iubire, de înțelegere, sprijin și timp! E adevarat cî timpul le rezolvă cumva pe toate, dar trebuie să faceţi cumva să nu rupeți legătura tata-fiu! Pentru el va trebui să găsiți o modalitate de a vă înțelege cu mama acestuia! Orgoliile pot trece, dar distrugerea unui copil niciodată! O familie nu înseamnă neapărat să fiți toți în aceeași casă, ci să fiți unul pentru celălat!”, a scris un internaut, completat de un altul: „Copiii rămân cel mai frumos dar de la Dumnezeu indiferent ce se va întâmpla cu familia. Tata rămâne erou pentru copii săi. Să vă trăiască copii și multă sănătate!”.