Reghecampf şi MM Stoica, BEŢIE de pomină în ziua meciului. Gigi Becali: „A fost ceva ruşinos!”

Gigi Becali a vorbit după meciul Gaz Metan - Steaua despre un eveniment scandalos petrecut în urmă cu câteva luni, când MM Stoica și Laurențiu Reghecampf s-ar fi îmbătat înaintea partidei cu FC Zurich din Europa League.

27 feb. 2017, 07:48
Reghecampf şi MM Stoica, BEŢIE de pomină în ziua meciului. Gigi Becali: „A fost ceva ruşinos!”

Gigi Becali a intrat în direct la Digi Sport și a luat foc: „Băi, suntem de circ! Nu jucăm nimic, nu legăm două pase, nu merităm să fim în play-off! L-am sunat pe Mache și l-am întrebat: bă, ce se întâmplă acolo, la echipă? Poate s-a întâmplat ceva prin cantonament. Indisciplină, băutură, ceva, nu știu ce, dar voi afla! Cred că e o complicitate, se acoperă unii pe alții”.

Reghecampf, salvat de clauza de un milion de euro

Decebal Rădulescu, aflat în studio, intervine: „Știți ceva despre episodul Zurich? Poate fac și jucătorii la fel”.

„Da, dom’le, știu ce a fost acolo, în Elveția. A fost ceva rușinos, dar jucătorii n-au fost implicați. Acum îmi e să nu facă și ei la fel, dacă asta au văzut la conducători. Atunci le-am zis: Meme, Reghe, sunteți frații mei, dar bătaia asta de joc nu o accept niciodată”, a răspuns Gigi Becali.

Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali, după remiza de la Mediaş: „Nu suntem ca la circ”

Fanatik scrie că, în preziua meciului FC Zurich – Steaua, din noiembrie 2016, șefii delegației steliste, adică MM Stoica și Laurențiu Reghecampf, s-ar fi îmbătat la hotel. ProSport a completat informația cu alte detalii picante: MM și Reghe nu doar că s-ar fi îmbătat, dar ar fi provocat și scandal la hotel, echipa fiind la un pas de a fi evacuată!

Gigi Becali îşi desfiinţează jucătorii: „Suntem de divizia B, suntem circul Ligii 1!”

Gigi Becali ar fi aflat încă de atunci de episod, dar a decis să țină totul secret.