Reghecampf: Al doilea gol a fost primit dintr-un penalty foarte uşor acordat

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat, duminică seară, după meciul cu FC Voluntari, scor 2-2, din etapa a XXIII-a a Ligii I, că Steaua a primit al doilea gol dintr-un penalti acordat foarte uşor.

13 feb. 2017, 04:05
Reghecampf: Al doilea gol a fost primit dintr-un penalty foarte uşor acordat

„Aş vrea să vă spun că nu există nicio strategie. Mihai Stoica îşi spune părerea, eu îmi spun părerea, vrem doar să scoatem în evidenţă ceea ce s-a întâmplat în primele două etape. Dar eu nu vreau să vorbesc despre arbitraj, vreau să vorbesc despre evoluţia echipei. Am primit primul gol dintr-o respingere a lor, nu avem voie să luăm asemenea gol. Cred că al doilea gol a fost primit dintr-un penalti foarte uşor acordat. Şi la Cluj s-au întâmplat 3-4 lucruri ciudate, dar să dai un penalti în minutul 83 atât de uşor… E clar că Niţă l-a lovit pe adversar în zona pieptului, iar jucătorul s-a ţinut cu mâna de faţă. Ne-a lipsit foarte mult şi Alibec. Era altceva dacă-i aveam pe Alibec şi pe Gnohere. Cred că uşor, uşor ne revenim, începem să jucăm, a revenit şi Tănase. Suntem pe drumul cel bun” , a spus Laurenţiu Reghecampf la Dolce Sport.

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Florin Marin, a declarat duminică seară, după meciul cu FC Steaua, scor 2-2, că prestaţia arbitrului Andrei Chivulete a fost bună şi că elevii săi ar fi putut să înscrie mai mult dacă ar fi fost puţin mai atenţi.

„Arbitrajul a fost bun, corect. Cei de la Steaua să nu uite că la meciul din tur toate cele trei goluri au fost goluri care au influenţat direct rezultatul final şi am fost dezavantajaţi total la acel joc. Steaua nu a reuşit să-şi creeze foarte multe ocazii de a înscrie. Dacă eram puţin mai atenţi puteam obţine mai mult. Contraatacurile noastre au fost foarte periculoase. Puteam să mai marcăm gol sau goluri. Din câte am înţeles ambele penaltiuri au fost corecte”, a spus Florin Marin la Digi Sport.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, scor 2-2, partida disputată duminică, pe Arena Naţională, în compania echipei FC Voluntari, în etapa a XXIII-a a Ligii I. Cele două echipe au beneficiat de câte un penalti, cel al bucureştenilor fiind transformat de Harlem Gnohere.

Au marcat Boldrin ’31 şi Gnohere ’87 (penalti) pentru Steaua, respectiv Ivanovici ‘3 şi Cernat ’81 (penalti) pentru Voluntari. Cernat a transformat un penalti acordat de Andrei Chivulete după ce Niţă l-a împins pe Novac. Gnohere a egalat dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu al lui Maftei.