REGHECAMPF: Am multe oferte. Antrenorul a anunţat când va pleca de la STEAUA

LAURENŢIU REGHCAMPF este pe cale să câştige al doilea titlu consecutiv în Liga 1 cu STEAUA, performanţa putând fi realizată matematic joia aceasta, la Cluj, când roş-albaştrii joacă pe terenul Universităţii. El a dezvăluit când va pleca din Ghencea și de cine depinde despărțirea sa de STEAUA.

07 mai 2014, 09:14
REGHECAMPF: Am multe oferte. Antrenorul a anunţat când va pleca de la STEAUA

STEAUA este pe cale să câştige al doilea titlu consecutiv cu LAURENŢIU REGHECAMPF pe banca tehnică, iar antrenorul este convins că nici anul viitor roş-albaştrii nu vor avea probleme în a câştiga campionatul.

Citeşte şi VESTE TERIBILĂ pentru STELIŞTI. Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al lui Reghecampf

Într-un interviu acordat DigiSport, LAURENŢIU REGHECAMPF a vorbit şi despre posibila sa despărţire de STEAUA. „Să nu credeți că nu am avut oferte să plec, de foarte mult timp. Dar eu în momentul când am spus că vreau să rămân alături de oamenii care m-au ajutat și am făcut performanță, nu aș face un pas fără să mă consult cu acești oameni. Iar în momentul în care acești oameni trec printr-un moment dificil al vieții, pentru mine contează mai puțin alte lucruri decât faptul că sunt un om de onoare, un om de încredere și un om care încearcă să ajute în momentele dificile. În momentul în care mă voi hotărî să fac ceva, voi face în momentul în care voi avea acordul oamenilor care au fost lângă mine„, a spus LAURENŢIU REGHECAMPF.

Citeşte şi Ipoteză BOMBĂ. Mihai Stoica, LIBER la finala CUPEI ROMÂNIEI

În acel moment  moderatorul Vali Moraru a intervenit: „Când patronul Stelei, GIGI BECALI va spune, Laurențiu, îți mulțumesc, dacă vrei să pleci, ai binecuvântarea mea…„, iar REGHECAMPF a răspuns: „Exact. Pentru că sunt oameni care mi-au fost aproape, care mi-au oferit o șansă incredibilă în viața mea și voi răspunde cu aceeași monedă. Iar eu sunt un om foarte parolist„.

Citeşte şi STEAUA i-a găsit înlocuitor lui Tătăruşanu. Vezi ce PORTAR va apăra în Ghencea