Reghecampf, atac dur la adresa lui Daum. „Nu trebuia adus!”

Laurentiu Reghecampf a avut o reacţie dură la adresa selecţionerului Christoph Daum după meciul România - Muntenegru 1-1, primul al "tricolorilor" în preliminariile CM 2018.

05 sept. 2016, 19:46
Reghecampf, atac dur la adresa lui Daum. „Nu trebuia adus!”

Laurentiu Reghecampf a declarat ca partida de la Cluj-Napocda a demonstrat ca aducerea lui Christoph Daum a fost o greseala.

„Am spus de la inceput ca va fi foarte greu, cu un antrenor care nu cunoaste foarte bine jucatorii romani. Dar nu vreau sa intru intr-o analiza, las portavocea FRF (n.r. – Andrei Vochin, consilierul presedintelui Razvan Burleanu) sa faca acest lucru. Astept si acum de la el un mesaj cu numarul de telefon al lui Christoph Daum”, a spus Laurentiu Reghecampf la Digi Sport.

Reghecampf i-a reprosat punctual lui Daum folosirea lui Eric Bicfalvi pe postul de mijlocas dreapta: „Jocul nu mi-a placut, nu stiu ce s-a incercat. Nu il vad pe Bicfalvi sa joace banda dreapta. Dar nu vreau sa intru in polemici. Era foarte important sa incepem aceasta campanie cu o victorie. Eu cred ca nationala are valoare si se poate califica. Daca tot se vrea schimbarea fetei nationalei, nu inteleg de ce nu l-au pus pe Hagi. Nu se poate sa aduci un antrenor strain, sa ii dai contract pe doi ani, in conditiile in care el nu cunoaste fotbalul romanesc”.