Reghecampf, după victoria Stelei: Cred că e rezolvată calificarea mai departe, în Liga Campionilor

Tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat că accederea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor este ca şi rezolvată pentru echipa sa, după victoria cu Vardar Skopje, scor 3-0, în meciul disputat marţi seara pe Arena Naţională.

17 iul. 2013, 05:52
Reghecampf, după victoria Stelei: Cred că e rezolvată calificarea mai departe, în Liga Campionilor

Cred că este rezolvată calificarea mai departe. Sunt bucuros că ne-am creat multe ocazii, dar din păcate nu am marcat decât trei goluri. Avem prima opţiune, dar mai este un meci de jucat. Ne vom gândi să facem anumite schimbări, dar am jucat doar două meciuri oficiale şi nu cred că se pune problema ca jucătorii să fie obosiţi. Eu sunt mulţumit de Piovaccari şi suporterii la fel. El are nevoie de timp, de antrenamente, pentru că se pregăteşte de doar două săptămâni cu noi. Mi-aş dori să ajungă la forma cea mai bună. Nu cred că mai avem timp de experiemnte. Nu va pleca nimeni şi nu va mai veni nimeni„, a declarat antrenorul Lauren’iu Reghecampf, citat de agenţia Mediafax, după victoria cu 3-0 a Stelei, în faţa lui Vardar Skopje, în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

El a precizat că Steaua va juca majoritatea meciurilor de la începutul sezonului din Liga I de pe teren propriu pe stadionul din Bulevardul Ghencea. „Am decis să jucăm majoritatea meciurilor de la începutul campionatului de acasă în Ghencea, pentru că acolo avem un gazon foarte bun, iar cel de pe Arena Naţională trebuie să fie protejat, să-i lăsăm pe oameni să se ocupe de el, pentru că sunt mai multe echipe care vor juca aici. Mi-aş dori ca suporterii să vină şi acolo, pentru că aceea este adevărata lor casă„, a menţionat tehnicianul stelist.

Jucătorul Adrian Popa a afirmat şi el că este mulţumit de rezultat: „Nu ştiu ce s-a întâmplat în a doua repriză, dar suntem mulţumiţi de rezultat. Nu a fost un meci uşor pentru că ei s-au apărat cu toată echipa, iar în a doua repriză au jucat doar 15 minute. Erau mai mult pe jos„.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a învins, marţi, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa macedoneană Vardar Skopje, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Tănase ’12, Pintilii ’21 şi Pavlovici ’45+2 (autogol). Steaua a obţinut a 100-a victorie în cupele europene. Returul este programat săptămâna viitoare în Macedonia.