Reghecampf, gest INCREDIBIL după Steaua-Astra 1-0 în CUPA LIGII

Steaua a câştigat, miercuri, în faţa Astrei, scor 1-0, în prima manşă din semifinalele Cupei Ligii, dar Laurenţiu Reghecampf a avut un gest neaşteptat la finalul meciului de la Piteşti.

09 mart. 2016, 21:23
Reghecampf, gest INCREDIBIL după Steaua-Astra 1-0 în CUPA LIGII

Laurenţiu Reghecampf a plecat nervos de la microfonul Dolce Sport, fiind enervat de una dintre întrebări. Până la acel moment, antrenorul Stelei a spus că a obţinut o victorie importantă, dar testul cu adevărat important va fi dat în campionat, duminică, într-un meci pe care Steaua trebuie să-l câştige pentru a rămâne aproape de Astra.

STEAUA-ASTRA 1-0 în prima manşă din semifinalele CUPEI LIGII

„Este o victorie importantă pentru noi, dar trebuie să ne gândim la meciul de duminică. Vom avea parte de un gazon foarte moale, trebuie să facem faţă şi să câştigăm. Eu v-am spus tot timpul că presiunea există tot timpul. Asta înseamnă Steaua, trebuie să fii concentrat şi să câştigi tot timpul, să faci totul la 100%. Cred că jucătorii încep să înţeleagă ce le cerem.

Tade a jucat, a marcat, a făcut un efort incredibil astăzi. A alergat foarte mult, iar noi asta îi cerem, dar în mare toată echipa a jucat bine, chiar dacă am avut câteva faze pe care nu le-am gestionat cum trebuie. Avem jucători de mare valoare, avem jucători care promit, care pot face faţă în asemenea meciuri. Am avut trei-patru ocazii mari, trebuie să fim mult mai atenţi, pentru că duminică vom întâlni o altă echipă şi trebuie să jucăm mult mai bine. 

Nu vreau să vorbesc despre Marica, este la tratament, m-aş bucura să se întoarcă cât mai repede. Nu este important doar meciul de duminică seară, trebuie să-l avem până la finalul campionatului”, a spus Reghecampf, la Dolce Sport.

Întrebat apoi despre posibilitatea ca Gigi Becali să fi intervenit la echipă în timpul meciului cu Dinamo, Reghecampf s-a enervat şi a plecat de la interviu: „Asta e o prostie, nici nu am înţeles întrebarea! Hai, te rog!”.