Reghecampf şi Panduru, umiliţi de un român în Emirate. Dezastru pentru Al Wasl

Al Wasl, echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf, a pierdut 1-4 cu Bani Yas, echipa pregătită de Daniel Isăilă, în prima etapă din Emiratele Arabe Unite.

16 oct. 2020, 18:28
Reghecampf şi Panduru, umiliţi de un român în Emirate. Dezastru pentru Al Wasl

Daniel Isăilă a schimbat echipa în această vară. După două sezoane în Arabia Saudită, la Al Hazm, fostul selecționer al naționalei U21 a trecut în Emirate, la Bani Yas, echipă care se afla pe locul 9 în momentul întreruperii campionatului precedent. Debutul noului sezon este unul perfect. A câștigat 2-0 cu Hatta în Cupă, iar vineri a administrat o înfrângere dureroasă echipei lui Reghecampf și Panduru.

Toate golurile oaspeților au venit în prima parte. Brazilianul Joao Pedro a deschis scorul în minutul 27. Argentinianul Nicolas Gimenez a dublat avantajul 11 minute mai târziu, cu o reușită încântătoare. A luat mingea de la propriul portar, a făcut o cursă de 60 de metri și a șutat necruțător, de la mare distanță. Localnicul Suhail Al Noobi a stabilit un scor neverosimil la pauză. Reușita gazdelor a fost semnată de Fabio Lima, în minutul 73. Tanzianul John George a stabilit rezultatul final, 4-1, în ultimul minut.