Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul echipei Netftchi Baku participă cu ochii vineţi la creştinarea micuţului Liam. UPDATE: Reghe a schimbat Biserica în ultima clipă

Micuţul Liam, băieţelul pe care Reghecampf îl are cu Corina Caciuc, intră, azi, în rândul creştinilor. Un moment unic, care ar fi trebuit să aducă multă bucurie în sufletul lui Reghe, dacă această bucurie nu ar fi fost umbrită de bătaia straşnică petrecută cu două zile în urmă între el şi Anamaria Prodan.

25 sept. 2022, 23:20

UPDATE4: La petrecerea prilejuită de creştinarea micuţuli Liam și-au făcut apariția și șefii clubului Neftchi Baku, la care Laurențiu Reghecampf antrenează în acest moment: președintele azerilor, Kamran Guliyev, dar și team-managerul echipei, Zaur Azizov. Relația dintre cei trei este una excelentă, după cum o demonstrează şi poza postată de Reghe pe Instagram.

UPDATE 3: Au apărut și primele imagini de la botez, pe care mândrul tătic le-a postat pe contul său de Instagram. De remarcat vânătaia vizibilă de sub ochiul stâng al antrenorului. Antrenorul s-a lăsat fotografiat alături de iubita lui chiar la intrarea în restaurant. Şi Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a postat o imagine din timpul evenimentului.

UPDATE 2: Reghe a decis să schimbe biserica pe ultima sută de metri. Astfel, deși la locul anunțat inițial erau deja câțiva apropiați, dar și mulţi ziariști, Sfânta Taină a Botezului micuţului Liam s-a desfăşurat, în cele din urmă, într-un alt lăcaş de cult.

UPDATE 1: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc s-au lăsat aşteptaţi la Biserică. Slujba era programată pentru ora 16.00, dar aceştia au întârziat. În fața lăcașului de cult sunt prezenţi mai mulți jurnaliști, pentru a imortaliza momentul sosirii cuplului.

ŞTIREA INIŢIALĂ: La ceremonia religioasă, dar și la petrecere, antrenorul echipei azere Netftchi Baku are alături oameni consacrați în fotbalul românesc și lumea mondenă. Din păcate, Reghe trebuie să participe la acest eveniment cu ochii învineţiţi. Upercuturile pe care Anamaria Prodan i le-a aplicat în plină stradă au lăsat urme vizibile pe chipul antrenorului.

Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Petrecerea, la Clubul Diplomaţilor

Evenimentul are loc la Clubul Diplomaților din Capitală, iar naş de botez este afaceristul Dragoş Dobrescu. La restaurant s-au luat măsuri speciale. În interior nu are acces absolut nimeni în afară de persoanele aflate pe o listă pe care chiar Reghe a avizat-o în prealabil. Reghecampf a mobilizat bodyguarzi care să-i pazească invitatii.

Pe 19 mai, Laurențiu Reghecampf (46 de ani), pe atunci antrenor al Universității Craiova, devenea tată de băiat pentru a treia oară. Chiar el anunța fericitul eveniment, într-o postare pe rețelele sociale. În toată această perioadă, antrenorul, ajuns între timp la echipa azeră Netftchi Baku, și iubita lui, Corina Caciuc, au fost foarte discreți cu viața personală, în pofida atacurilor constante venite de la Anamaria Prodan.

Aceste atacuri au culminat cu o bătaie în toată regula, în mijlocul străzii, printre maşini. Reamintim că, în seara de 23 septembrie, între antrenorul echipei azere Neftci Baku şi încă soţia lui Anamaria Prodan a izbucnit un conflict spontan, la reşedinţa imrpesarei din Snagov. Reghecampf a declarat la Poliţie că a încercat să-și vadă copilul, pe Bebeto, dar lucrurile ar fi scăpat de sub control și s-a ajuns la acest scandal incredibil.

Citeste si Becali, lovitură grea pentru Anamaria Prodan: „Tot timpul, Reghecampf va fi pentru noi un om aparte”. Ce spune despre bătaie: „Nici nu am vrut să văd înregistrarea!”

Trei dosare penale şi două ordine de protecţie în urma altercaţiei

La rândul ei, agenta de jucători l-a acuzat pe Reghe că a împins-o, iar de aici lucrurile au degenerat într-o bătaie în toată regula. Mai mult, Reghecampf l-a agresat şi pe şoferul impresarei, şi acesta depunând plângere la Poliţie.

În acest caz, autoritățile au decis să emită două ordine provizorii de protecţie și au deschis trei dosare penale.

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliţiei Staţiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeaşi subunitate de poliţie o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând şi  numărul de urgenţă 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliţiei faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

În cadrul activităţilor specifice poliţiştii din cadrul Politiei Staţiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecţie Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe.

În acelaşi timp, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menţionat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare„, se arată într-un comunicat al Poliției Snagov.

Citeste si Anamaria Prodan, tir de înjurături ca la uşa cortului adresate iubitei lui Reghe. Impresara, mai dezlănţuită ca niciodată. Înregistrare audio