Reghecampf: Nu mi-a fost uşor după înfrângerea cu Schalke. În Cupă vor juca mai mult rezervele

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a declarat luni că în meciul de miercuri, cu Avântul Bârsana, va folosi fotbaliştii care au jucat mai puţin în acest început de sezon.

23 sept. 2013, 08:25
Reghecampf: Nu mi-a fost uşor după înfrângerea cu Schalke. În Cupă vor juca mai mult rezervele

Steaua se află în plin forcing, cu meciuri din trei în trei zile, după disputele de la Schalke (0-3) şi FC Botoşani (2-1), urmând în următoarele opt zile disputele cu Avântul Bârsana (Cupa României), ACS Poli Timişoara (Liga I) şi Chelsea (Liga Campionilor).

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a vorbit luni dimineaţă atât de dificultăţile pe care le-a întâmpinat echipa sa după înfrângerea cu Schalke, cât şi despre perioada imediat următoare. Înttr-o declaraţie dată pentru Dolce Sport, Reghecampf a punctat: „Mi-a fost puţin teamă de reacţia jucătorilor după înfrângerea din Germania, dar am dat încă odată dovadă că suntem un grup puternic. Orice rezultat negativ în fotbal, dar şi în viaţă, rezultă într-un şoc. Nu mi-a fost uşor.

Nu ascund faptul că petrecerea de după meci a fost un lucru foarte important. A fost o petrecere reuşită, iar jucătorii au putut trece uşor peste acel şoc. Nemulţumirea mea e că s-au anulat acele etape, şi trebuie să fim mereu pe locurile 2-3 sau 4. Nu sunt supărat pe nimeni, dar mereu se interpretează ceea ce spun.

În Cupa României vor juca foarte mulţi dintre cei care nu au prins minute până acum. Urmează o perioadă grea cu Champions League, meciuri de campionat, trebuie să fim atenţi să găsim cele mai bune soluţii„.

De asemenea, antrenorul Stelei s-a referit şi la numirea lui Flavius Stoican în funcţia de antrenor al lui Dinamo. „Mă bucur că din ce în ce mai mulţi antrenori tineri primesc şanse. Avem nevoie de adversari puternici pentru a fi în competiţie şi a creşte în valoare„, a spus Reghecampf, la Dolce Sport.