Reghecampf o ironizează pe Anamaria Prodan. „Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți!” VIDEO

Laurențiu Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan ca are un comportament neadecvat, afişându-se alături de amantă deşi în acte este încă un bărbat căsătorit. Acum, antrenorul a replicat şi a făcut trimitere la fotografiile deocheate pe care sexy-impresara le postează pe conturile de socializare.

20 feb. 2022, 13:15
Reghecampf o ironizează pe Anamaria Prodan. „Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți!” VIDEO
Reghecampf o ironizează pe Anamaria Prodan. "Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți!"

Reghecampf o ironizează pe Anamaria Prodan. „Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți!”. Anamaria Prodan nu s-a sfiit să apară pe internet în fotografii care mai de care mai incendiare, dar acest klucru nu i-a picat prea bine lui Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf o ironizează pe Anamaria Prodan. „Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți!”

Laurențiu Reghecampf a făcut referire la varianta că poate ar trebui să se pozeze și el în chiloți, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță”. „Poate că ar trebui să-mi fac și eu poze în chiloți. Fac și eu în fața oglinzii și îmi iau o pereche de slipi, dacă-s frumoși, să întreb și eu fanii!”, a spus Reghecampf, spre amuzamentul lui Cătălin Măruţă.

Anamaria Prodan, un nou atac suburban la adresa lui Reghecampf: „Marş, maimuţă mică!”. De ce i-a făcut plângere penală: „Ne vedem la proces!”

Antrenorul nu a comentat însă şi detalii din viața intimă oferite cu generozitate de Anamaria Prodan. Aceasta a dat de înţeles că la vârsta pe care Reghecampf o are în prezent lucrurile în pat s-au mai schimbat și acesta nu mai e atât de viril ca în tinerețe. „În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute!”, a spus Anamaria Prodan.

Pe 7 febriarie 2022 ar fi trebuit să aibă loc primul termen de divorț, însă avocații Anamariei Prodan s-au îmbolnăvit, iar din acest motiv termenul a fost amânat la o dată ulterioroară.