Reghecampf, „săgeţi” către Nicolae Dică. „Trebuie să studiezi şi psihologie ca să ajungi antrenor mare”

Laurenţiu Reghecampf trimite căteva "săgeţi" către Nicolae Dică, în contextul în care vorbeşte despre eşecul lui Denis Alibec la FCSB. Fostul antrenor al "roş-albaştrilor" susţine că Alibec avea nevoie de un tratament special.

15 sept. 2018, 09:10
Reghecampf, „săgeţi” către Nicolae Dică. „Trebuie să studiezi şi psihologie ca să ajungi antrenor mare”

Cea mai bună perioadă a lui Denis Alibec la FCSB a fost cu Reghecampf antrenor, scrie fanatik.ro. A fost imediat după transferul la Astra, în ianuarie 2017. În acea jumătate de sezon, fostul internaţional român a fost printre cei mai buni de la FCSB şi a primit la un moment dat şi banderola de căpitan.

Citeşte şi Veste TERIBILĂ pentru Denis Alibec. Atacantul este DEVASTAT

În vară, în locul lui Reghecampf a venit Nicolae Dică şi situaţia s-a schimbat pentru Denis Alibec. Atacantul de 27 de ani a ajuns de nerecunoscut şi a sfârşit prin a fi trimis înapoi la Astra. Laurenţiu Reghecampf este însă de părere că Alibec n-a avut parte de un antrenor care să-l înţeleagă şi care să-i scoată astfel în evidenţă calităţile.

„Denis este un fotbalist valoros şi, ca orice fotbalist valoros, este capricios! Antrenorul, ca să fie complet, trebuie să ştie să discute cu fiecare jucător în parte… Atacantul poate avea o perioada slabă, care vine din frustrarea că nu marchează, că nu-i iese ce-şi pune-n minte, că ratează. Trebuie să studiezi şi psihologie ca să ajungi antrenor mare şi să vorbeşti cu jucătorii tăi în aşa fel încât să-i faci să zboare pe teren şi să depăşească limitele critice. Sunt puţini atacanţi ca Denis Alibec în România. Sunt sigur că va trece peste acest moment greu şi îşi va demonstra încă o data valoarea” a declarat Laurentiu Reghecampf.