FRF a anunţat viitorul SELECŢIONER al României. SURPRIZĂ URIAŞĂ

Anghel Iordănescu, directorul tehnic al FRF, a declarat că Laurenţiu Reghecampf va fi, în curând, selecţioner al României.

21 mai 2014, 15:28
FRF a anunţat viitorul SELECŢIONER al României. SURPRIZĂ URIAŞĂ

„Steaua a avut consistenta, a avut continuitate in rezultate si a avut un lot extrem de competitiv din punct de vedere valoric. A jucat cel mai frumos fotbal. Iar Reghe a confirmat ca este unul dintre cei mai valorosi antrenori pe care ii avem la ora actuala in Romania.

Am auzit ca are oferte importante din Golf, dar mi-as dori sa nu plece. Va fi un an greu, mai ales daca pierde 2-3 jucatori importanti. Sunt convins ca el va avea aceasta posibilitate si mai tarziu. Ramanand la Steaua, va ajunge foarte repede si la echipa nationala. Dupa ce incheie acest ciclu poate merge sa-si asigure siguranta, stabilitatea financiara pe care si-o doreste.

E unul dintre antrenorii care, impreuna cu Dan Petrescu, Cosmin Contra si Cosmin Olaroiu, ar putea in orice moment sa asigure viitorul echipei nationala. Dar deocamdata discutam la echipa nationala doar de Victor Piturca”, a spus directorul tehnic al FRF la Dolce Sport.


loading...
Partenerii noștri