Reghecampf şi-a găsit echipă în Turcia. Va antrena doi jucători români

Laurențiu Reghecampf se pregătește pentru a doua aventură în străinătate ca tehnician, după perioada petrecută la Al-Hilal, între 2014 și 2015.

15 iun. 2015, 07:57
Reghecampf şi-a găsit echipă în Turcia. Va antrena doi jucători români

Laurenţiu Reghecampf pleacă în campionatul Turciei, unde s-a înţeles cu Genclerbirligi. Reghe ar urma să fie prezentat luni la noua sa echipă şi să semneze contractul.

La Genclerbirligi, Laurențiu Reghecampf se va reîntâlni cu Iasmin Latovlevici, care confirmase zilele trecute posibilitatea ca tehnicianul să vină în Turcia. „Așa am auzit, dar nu am vorbit la telefon, am vorbit cu Bourceanu și el mi-a zis că e posibil„, a spus fundaşul, citat de Digi Sport.

Citeşte şi Laurenţiu Reghecampf, REFUZAT de Poli Timişoara

De asemenea, Reghecampf îl va antrena la Genclerbirligi și pe Bogdan Stancu, care a fost golgheterul echipei în ediția precedentă de campionat, cu 9 reuşite. În plus, aici poate să ajungă și Alexandru Bourceanu, împrumutat în sezonul trecut la Steaua de o altă echipă din Turcia, Trabzonspor.

Campion de două ori cu Steaua, Laurențiu Reghecampf este fără angajament din februarie 2015, după despărțirea de Al-Hilal. Nou sa echipă, Genclerbirligi, a încheiat pe locul 9 ultima ediţie de campionat.