Reghecampf, sub presiune după ce Anamaria Prodan a anunţat că este îndrăgostită de un arab! Riscă să piardă tot!

Anamaria Prodan a dezvăluit că are un iubit, în plin proces de divorţ de Laurenţiu Reghecampf. Ca şi când această veste n-ar fi fost de ajuns, antrenorul celor de la Universitatea Craiova este pus sub presiune şi de şefii clubului din Bănie.

17 mart. 2022, 18:14
Reghecampf, sub presiune după ce Anamaria Prodan a anunţat că este îndrăgostită de un arab! Riscă să piardă tot!
Reghecampf, sub presiune după ce Anamaria Prodan a anunţat că este îndrăgostită de un arab

Reghecampf, sub presiune după ce Anamaria Prodan a anunţat că este îndrăgostită de un arab! Universitatea Craiova speră să pună presiune pe FCSB, printr-o victorie pe terenul celor de la FC Voluntari. Distanța dintre Universitatea Craiova și a doua clasată, FCSB, este de patru puncte.

Reghecampf, sub presiune după ce Anamaria Prodan a anunţat că este îndrăgostită de un arab! Riscă să piardă tot!

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a anunțat că obiectivele lui Laurențiu Reghecampf sunt locul doi în play-off și câștigarea Cupei României, dar și un parcurs bun în cupele europene. „Am legat șapte victorii, vedeți ce înseamnă conjunctura. După ce s-a întâmplat în ultimele secunde ale partidei cu CFR, am mers tot mai sus. Înainte, aveam jocul sub control și totuși pierdeam sau făceam meci egal. Trebuie să mergem pe ideea câștigării locului doi în play-off, ca să evităm inepția aia de baraj. Iar în Cupă sunt patru echipe și suntem echipa favorită, trebuie să recunoaștem, și trebuie să materializăm statutul de favorit, pe teren. Ideea e să avem loc pentru cupele europene la anul și să avem alt parcurs. Cred că am învățat din experiențele negative, cu Laci, Tbilisi. Ce ni s-a întâmplat a fost rușinos. Au fost și pierderi materiale, inclusiv cu restricțiile privind spectatorii. Am fost numai în pierdere”, a spus Sorin Cârțu.

Anamaria Prodan este îndrăgostită lulea: „Îmi place un bărbat, mă aşteaptă până divorțez!”

Anamaria Prodan a renunţat la disputa verbală cu Laurenţiu Reghecampf, iar motivl este noul bărbat din viaţa sexy-impresarei! Aceasta a dezvăluit că este îndrăgostită până peste cap şi abia aşteaptă mpronunţarea divorţului pentru a-şi oficializa noua relaţie! „Da, îmi place cineva! Dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul meu soţ, dacă eu nu simt că ar face orice pentru copiii mei, nu are nici o şansă! Aşa a fost şi cu Reghecampf!”, a spus Anamaria Prodan. Sexy-impresara a dat primele detalii despre cel care i-a furat inima. „El este dintr-o altă lume!”, a spus Anamaria Prodan, care a zâmbit afirmativ când a fost întrebată dacă bărbabtul este din ţările arabe! Aceasta a lămurit şi relaţia cu cel cu care a fost căsătorită aproape 16 ani: „Îl iubesc pe Laurenţiu Reghecampf, soţul Anamariei Prodan şi tatăl copiilor mei!”.