Reghecampf, ACUZE-ŞOC la adresa şefilor de la STEAUA

Laurenţiu Reghecampf a dat impresia că a plecat amiabil de la Steaua, dar de fapt a preferat să ascundă un scandal imens.

29 mai 2014, 05:22
Reghecampf, ACUZE-ŞOC la adresa şefilor de la STEAUA

Laurențiu Reghecampf s-a contrat dur cu toţi oamenii dinn conducerea clubului, înainte să plece la Al Hilal, scrie SportNews.

„Nu vreau să mai aud de Steaua! N-o să iau de acolo niciun jucător la Al Hilal, ca să ajut clubul cu bani, la ce mi-au făcut conducătorii! Voi aduce brazilieni la echipă, dar nu români. Am dat din buzunarul meu 500.000 de euro, adică salariul pe doi ani. Mi-am plătit clauza de reziliere, ca să pot pleca. În schimb, banii din Ligă nu i-am primit. Să nu mai aud de Argăseală, de Sponte și de Mache! Niște ordinari! Doar de Mihai Stoica îmi pare rău!”, s-ar fi confesat Reghecampf unor apropiaţi, conform SportNews.

Valeriu Argăseală a fost cel mai înjurat de către Laurențiu Reghecampf: „Nu mi-am recuperat nici banii pe care i-am cheltuit cu echipa din buzunarul meu. Am asigurat cazare la motel și am dat mese echipei la restaurantul meu din Snagov. Iar Argăseală venea, mânca și bea pe degeaba, își aducea și prietenii, apoi le spunea bucătarilor să îi pună mâncare și la pachet! Și totul pe banii ei! Iar ei mi-au cerut bani la plecare. Niște nesimțiți!”.