REGINĂ a FRUMUSEŢII la 65 de ani. Cum arată cea mai frumoasă bunică FOTO

Un concurs de frumuseţe desfăşurat la Sao Paolo, Brazilia, a reunit 200 de doamne între 65 şi 87 de ani. Trofeul i-a revenit unei femei de 65 de ani, mamă şi bunică.

15 mai 2013, 07:25

Niciodată prea târziu pentru a purta o coroană de Regină a frumuseţii. Acesta a fost şi pariul organizatorilor competiţiei de la Sao Paolo, în Brazilia, care, cu prilejul Zilei Mamelor, s-au gândit să ofere şi doamnelor de vârsta a treia o şansă de a urca pe podium, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Inna a petrecut Paştele cu bunica ei. Vezi fotografia emoţionantă postată de vedetă FOTO

Peste 200 de femei de cel puţin 60 de ani şi-au disputut titlul de regină a frumuseţii. Cea mai tânără avea chiar vârsta minimă admisă, cea mai bătrână avea 87 de ani de ani. Dintre toate concurentele, 25 au ajuns finaliste. Sloganul concursului a fost „eleganţă, zâmbet şi simpatie”, iar respectabilele competitoare au ştiut foarte bine să se achite de aceste condiţii minime.

Citeşte şi ROMÂNII AU TALENT. Bunica Julieta a ţipat mai ceva ca-ntr-un film porno şi a făcut aluzii sexuale

Câştigătoare a fost desemnată Irenilda d’Oliveira Meneses, o bunică fascinantă de 65 de ani. Ea s-a arătat încântată de concurs şi de faptul că a putut dansa în voie, s-a distrat şi a participat la o paradă a modei, fără să fie trasă de mânecă de nepoţi. Iar decana de vârstă de 87 de ani, Maria Helena Fernandes, a spus că reconstituirea de epocă la care a participat a făcut-o să se simtă ca la 20 de ani.