Regina Angliei (93 de ani) a părăsit Palatul Buckingham de teama coronavirusului! Unde a ales să îşi petreacă următoarea perioadă

Pentru a se proteja infectarea cu coronavirus, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în vârstă de 93 de ani, şi prinţul Philip, 98 de ani, vor sta o perioadă izolaţi la Castelul Windsor.

15 mart. 2020, 11:31
Regina Angliei (93 de ani) a părăsit Palatul Buckingham de teama coronavirusului! Unde a ales să îşi petreacă următoarea perioadă

Presa britanică scrie că regina şi prinţul consort au o stare de sănătate bună. „Se află într-o stare bună, iar decizia mutării a fost una cu scop preventiv. O bună parte a staffului regal este destul de panicată de coronavirus”, au mai informat publicaţiile din Marea Britanie.

Citeşte şi Teama de coronavirus a ajuns şi la Palatul Buckingham. Cum se protejează Regina Elisabeta a II-a FOTO

Daca situaţia se va deteriora, regina Elisabeta a II-a si prinţul Philip vor merge la Sandringham. Vineri, 13 martie, regina Elisabeta a II-a şi-a anulat mai multe vizite oficiale, între care cele de la Cheshire şi Camden. „Ca măsură de precauţie raţională şi din motive practice în circumstanţele actuale”, programul suveranei, în vârstă de 93 de ani, este modificat ”pentru săptămânile următoare„, se arată într-un comunicat, citat de agenţiile internaţionale de presă.

Prinţul Charles, fiul cel mai mare al reginei Elisabeta a II-a, primul în ordinea succesiunii la tron, şi-a amânat vizitele planificate pentru săptămâna viitoare în Bosnia, Cipru şi Iordania din cauza evoluţiei situaţiei privind pandemia de coronavirus.