Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul consort Philip au fost vaccinaţi, sâmbătă, a anunţat Buckingham Palace, potrivit The Guardian. Până în prezent, aproximativ 1,5 milioane de britanici au fost vaccinaţi împotriva coronavirusului.

09 ian. 2021, 19:57
Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi
Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii şi prinţul Philip au fost vaccinaţi

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi. “Regina şi Ducele de Edinburgh au fost vaccinaţi astăzi împotriva Covid-19”, a precizat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham, scrie News.ro.

Regina Elisabeta a II-a şi prinţul Philip au fost vaccinaţi

Regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 94 de ani, şi prinţul Philip, 99 de ani, au primit vaccinul la Castelul Windsor. Regina şi prinţul consort petrec perioada de lockdown din Anglia la Castelul Windsor.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a a Angliei a apărut prima dată în public purtând mască

Regina Elisabeta a Marii Britanii va domni „până la moarte”

În vârstă de 94 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii intenţionează să domnească „până la moarte”. Potrivit unor surse apropiate familiei regale, monarhul este de părere că ”abdicarea este un cuvânt urât și nu ar trebui pronunțat în prezența ei”.

Regina Elisabeta a Marii Britanii nu va abdica niciodată, pentru că ”pur și simplu nu este în ADN-ul ei să-și abandoneze oamenii și slujba”, consemnează Vanity Fair.

Potrivit aceloraşi surse, regina Elisabeta este implicată în celebrarea jubileului de platină de anul viitor și este puțin probabil să marcheze împlinirea vârstei de 95 de ani cu renunțarea la tron: ”Când era tânără, a jurat să domnească până la moartea ei și asta intenționează să facă”.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a, decizie radicală. I-a eliminat pe prinţul Harry şi Meghan Markle de pe site-ul familei regale

Această veste vine după ce, în urmă cu câteva săptămâni, comentatorul regal, Robert Jobson, declarat pentru True Royalty TV că Regina va abdica anul viitor: ”Nu cred că vrea să o facă dar, sincer, cum să te uiți în ochii fiului tău și să-i spui că nu va fi niciodată Rege?”.