Regina Elizabeta a II-a şi-a luat căţeii în avionul personal, în vacanţă la Castelul Balmoral

Publicat: Sâmbătă, 27 Iulie 2013 17:08 // Actualizat: Sâmbătă, 27 Iulie 2013 17:46 // Sursa: RTV.net

Regina Marii Britanii le oferă tratament regal şi patruezilor ei care o însoţesc mai tot timpul şi peste tot aproape,  inclusiv în vacanţe. Suverana a plecat în Scoţia, la Castelul Balmoral, împreună cu patrupedele ei, unde îşi va petrece următoarele două luni.

Elizabeta a II-a a Marii Britanii a plecat în sfârşit, în vacanţă la Castelul Balmoral, în Scoţia, după ce a mai întârze puţin datorită venirii pe lume a primului ei strănepot, prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine.

Regina nu a plecat în vacanţă alături de soţul ei, prinţul consort, care încă se recuperează după o operaţie în zona abdomenului, la reşedinţa de la Sandringham, proprietatea privată a reginei.

Elizabeta nu a plecat însă singură în vacanaţă, în Scoţia, ci în compania a doi dintre câinii ei corgie favoriţi. Este vorba despre Willow şi Holly, care au călătorit "regeşte", la popriu, împreună cu regina, în avionul ei particular. Holly a stat chiar în braţele suveranei Marii Britanii în timpul călătoriei.

Suverana a zburat cu un avion privat, alături de câinele său. Apoi, a mers cu o maşina până la reşedinţa sa de vară. În acest timp, patrupedul a stat numai în braţele reginei. Suverana va sta la Castelul Balmoral în următoarele două luni.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 iul 20:26
...tratament regal şi patruezilor ei care o însoţesc mai tot timpul şi peste tot aproape,  inclusiv în vacanţe. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H